Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Jaarhoroscoop 2022 Leeuw: Wees geduldig en neem je tijd, zodat je zeker bent dat je de juiste beslissingen maakt ✨

Jaarhoroscoop 2022 Leeuw: Wees geduldig en neem je tijd, zodat je zeker bent dat je de juiste beslissingen maakt ✨

Jaarhoroscoop 2022 Leeuw: Wees geduldig en neem je tijd, zodat je zeker bent dat je de juiste beslissingen maakt ✨
Hoe ziet 2022 er voor jou uit? Het staat in de sterren geschreven. Dit is Flairs jaarhoroscoop van de Leeuw.

Algemeen

Het jaar 2022 wordt voor de Leeuw een jaar vol positiviteit en een jaar om met een grote glimlach tegemoet te gaan. April, mei en september zijn de maanden die wat moeizamer kunnen verlopen.

De start van het jaar kun jij het beste gebruiken voor zelfreflectie, ga bij jezelf na wat je dit jaar wil bereiken en meemaken. Het stellen van haalbare doelen helpt jou om een duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen wat wel en niet belangrijk voor je is en waar je echt gelukkig van wordt. Als je last hebt van veel zorgen, dan is het goed om een nieuwe routine te starten en oude gewoontes los te laten. Dit kan jou veel rust geven, waardoor je zowel mentaal als fysiek beter van in je vel gaat zitten. Als je het moeilijk vindt om een nieuwe routine te bedenken, start dan met het loslaten van vervelende gewoontes en probeer je te richten op dingen waar je plezier aan beleeft.

Februari is een maand waarbij je veel behoefte hebt aan sociale contacten. Als je een partner hebt, probeer dan ook tijd met zijn tweeën door te brengen. Het is erg leuk om samen te zijn met vrienden en familie, maar laat je relatie hier niet onder lijden. In deze maand is het ook erg belangrijk om genoeg tijd te nemen voor jezelf, doe het eens wat rustiger aan als het allemaal te veel dreigt te worden. Ook in maart is rust nemen erg belangrijk. Zorg ervoor dat je niet altijd zelf de controle wilt hebben, maar ook eens de taken uit handen geeft. Je zult merken dat dit zowel jezelf als anderen goed doet. Met name op het gebied van werk, geeft dit je collega’s het gevoel dat je ze echt vertrouwd. Lukt het je om meer uit handen te geven, dan zul je merken dat jou dit steeds gemakkelijker afgaat.

April en mei verlopen iets moeizamer en er is een grote kans dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Zijn dit er zelfs meerdere, probeer deze keuzes dan één voor één te maken. Neem hier echt de tijd voor, zodat je er zeker van bent dat je de juiste beslissingen maakt.

De zomerperiode is voor de Leeuw een periode waarin je het drukker hebt dan normaal. Dit kan zeker zijn vruchten afwerpen, maar dit merk je waarschijnlijk pas als de drukste periode achter de rug is. Laat jezelf niet weerhouden om door te gaan als jouw harde arbeid niet direct zijn vruchten afwerpt. Geduld is erg belangrijk en onthoud goed dat er een tijd is van zaaien en van oogsten.

Augustus is een zomermaand waar de Leeuw met veel plezier naar uit kan kijken, want als je zorgt dat je genoeg tijd vrijmaakt, dan is dit een maand om intens van te genieten. Dit kunnen zowel kleine als grote momenten zijn, waarbij je echt iets moet kiezen wat jou gelukkig maakt zonder de behoeften van anderen mee te nemen in jouw besluit. Denk aan een verre reis die al lang op de planning staat, eindelijk dat fotoboek maken of gewoon een hele dag helemaal niets doen zonder je hier schuldig over te voelen.

September is een maand waarin je tegen wat problemen aan kunt lopen. Realiseer je dat dit van tijdelijke aard is en ga conflicten indien mogelijk uit de weg. Kom je in een discussie terecht met iemand om wie je veel geeft, dan is het ook niet erg om elkaars meningsverschil te accepteren. Dit kan erg moeilijk zijn, maar als het je lukt zal dit jou mentaal en ook jullie vriendschap goed doen. Deze verschillen in mening kunnen ook van pas komen. Stel dat je wilt brainstormen over bepaalde ideeën met iemand die je vertrouwt, dan kunnen deze meningsverschillen juist leiden tot mooie en nieuwe ideeën.

Oktober is een rustige maand voor de Leeuw en een maand die zelfs een beetje saai kan zijn. Het is belangrijk om je bezig te houden met leuke dingen als dit gevoel boven komt borrelen. Hoe meer je stil staat bij het negatieve, hoe lastiger deze saaiheid zal aanvoelen. Als het je lukt om je te richten op leuke dingen, geeft dit jou direct meer energie en zal het gevoel van saaiheid wegvagen.

Ook de wintermaanden staan in teken van sociale contacten. In november is het belangrijk om veel rekening te houden met jouw naasten. Hun geluk zal overslaan op jou en niets is fijner om iedereen van wie je het meeste houdt gelukkig te zien. Vergeet niet om in deze koude periode extra zorg te besteden aan jouw gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Liefde

Dit jaar belooft ook op liefdesgebied een erg mooi jaar te worden. Om er ook daadwerkelijk voor te zorgen dat al jouw verwachtingen op liefdesgebied uitkomen is het erg belangrijk eerlijk te zijn naar jezelf. Alleen door oprecht te zijn, zullen jouw dromen voor dit jaar werkelijkheid kunnen worden. Dit betekent niet dat het jaar vlekkeloos zal verlopen. Als je een partner hebt, zal deze oprechtheid zich ook uiten in kritiek. Probeer open te staan voor elkaars mening, want dit zal leiden tot meer begrip voor elkaar en een sterkere emotionele band. Deze openheid is met name belangrijk in de herfst. Gesprekken en discussies met jouw partner zullen in de herfstmaanden wat serieuzer zijn en wederzijds respect voorkomt confrontaties en conflicten. Heb je geen partner dan is deze oprechtheid ook belangrijk. Hoe eerlijker je kunt zijn naar jezelf toe, hoe groter de kans dat je ook de partner vindt met wie jij lief en leed kunt delen. De maand augustus is een goede maand om te daten en op zoek te gaan naar nieuwe romantische contacten.

Op het gebied van de liefde voor vrienden en familie is het jaar 2022 voor de Leeuw een rustig jaar. Een jaar waarin huiselijke gezelligheid erg belangrijk is. Heb je altijd al willen verhuizen of jouw huis willen renoveren, dan is 2022 een goed jaar om hieraan te beginnen. Het hoeft natuurlijk niet zo groots, ook een nieuwe kleur op de muur of een andere indeling kan jouw huis weer nieuwe energie geven. Probeer hiervan een leuke ervaring te maken die je kunt delen met jouw naasten. Bijvoorbeeld, een keer samen schilderen bij de één en vervolgens behangen bij de ander, afgesloten met een lekker hapje en drankje.

Werk

Op het gebied van werk en carrière is 2022 voor de Leeuw een vrij kalm jaar. Het kan voor jou soms lastig zijn om samen te werken, probeer uit te kijken dat je vooral in maart en april niet te veel taken op je neemt. Door samen te werken met anderen kun je dingen ook in een ander daglicht gaan zien en dit kan veel perspectief bieden. Het kan er zelfs voor zorgen dat je anders tegen bepaalde zaken aan gaat kijken. Met name in de herfstperiode kun je jouw creatieve kant laten zien. Je hebt veel originele en innovatieve ideeën die je graag wilt tonen. Deze innovatieve en open blik komt ook van pas als je op zoek bent naar werk of een nieuwe carrière wilt beginnen. Probeer out of the box te denken en je zult meer mogelijkheden vinden dan je in eerste instantie zou denken. Probeer ook met zoveel mogelijk mensen het gesprek aan te gaan als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, want dit geeft jouw inspiratie en helpt je om nieuwe sectoren te ontdekken.

Financiën

Op financieel gebied heeft de Leeuw in 2022 niet veel om zich zorgen over te maken. Met name in het begin van het jaar is het belangrijk om geld opzij te zetten, dit is tevens de periode dat zich de meeste kansen voordoen om extra geld te verdienen. Ben jij van plan om een grote aankoop te doen, dan kun je hier beter nog even mee wachten. In de zomer moet je vooral uitkijken dat je niet te veel geld uitgeeft aan onnodige dingen en je jouw financiën goed bijhoudt. Laat je niet lijden door je emoties als je een aankoop wilt doen. Je kunt dit gemakkelijk vermijden, door met iedere aankoop een weekje te wachten. Lijkt het je dan nog steeds een goede keuze, dan kun je deze aankoop alsnog doen. Als je in voorgaande jaren niet goed om bent gegaan met jouw financiën, dan is 2022 voor de Leeuw het jaar om hier verandering in te brengen. Probeer jouw terugkerende kosten overzichtelijk weer te geven, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je precies te besteden hebt.

Gezondheid

Het is voor de Leeuw dit jaar erg belangrijk om regelmatig te bewegen. Probeer dit echt in te passen in jouw dagelijkse bezigheden om zowel mentale als fysieke problemen te beperken. Loop niet te hard van stapel, maar bouw het rustig op. Het is belangrijk dat je volhoudt, ook als je een drukke dag hebt. Je hoeft niet persé naar de sportschool om dagelijks te bewegen, je kunt ook de trap nemen op je werk in plaats van de lift of met de fiets boodschappen doen in plaats van met de auto. Juist als je last hebt van stress en mentaal gezien een zware dag achter de rug hebt, kan het erg fijn zijn om je hoofd leeg te maken. Je zal merken dat het dagelijks bewegen steeds minder moeite kost en uiteindelijk onderdeel wordt van je dag. Zie je er tegenop om dagelijks te bewegen, stel dan rustdagen in.