Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Goede voornemens: deze sterrenbeelden krijgen een carrièreboost in 2022

Goede voornemens: deze sterrenbeelden krijgen een carrièreboost in 2022

Goede voornemens: deze sterrenbeelden krijgen een carrièreboost in 2022

Eindelijk is het zover: het jaar 2022 is aangebroken. Misschien ga je het dit jaar overslaan, maar mocht je toch nog mee doen aan je goede voornemens lees dan verder, want deze sterrenbeelden krijgen carrièreboost in 2022.

Kreeft

De Kreeft gaat dit jaar veel persoonlijke groei ervaren, vooral rond 10 mei. Het wordt een jaar waarbij er echt grote stappen worden gemaakt. Dat komt door de planeet Jupiter die Kreeft zijn weg leidt naar het negende huis van de spiritualiteit. Een tip voor dit sterrenbeeld, is om hun geest te verbreden. Zo gaat de snelle groei sneller werken, maar pas op want het kan ook té overweldigend zijn.

Geen zorgen, want dat zal niet lang duren. Op 28 juli zal Jupiter naar het sterrenbeeld Ram gaan. Zo heb je als Kreeft weer een beetje inzicht en kun je nadenken over de hectische weken. Rond 23 november zal Jupiter weer dicht in de buurt zijn. Er zullen nieuwe kansen op je pad komen, als je jezelf en je eigen tempo maar blijft volgen.

Tweelingen

Druk, druk en nog een druk. Zo zal de agenda van het sterrenbeeld Tweelingen eruit zien, maar wel op basis van hun passies. Het publieke imago en beroep zullen een flinke boost krijgen. De meeste doelen zullen ze behalen, ook al hadden ze dat niet verwacht dit jaar. Als Tweelingen is het belangrijk om goed te weten waar je prioriteiten liggen, want niet alleen Jupiter maar ook Neptunus staan achter je. Neptunus kan soms je energie bedriegen, dus pas daar goed op.

Rond 10 mei kan de Tweelingen zich weer een beetje ontspannen. Jupiter zal dan overgaan op Ram en zo word je visie weer beter. Als Tweelingen is multitasken voor jou een appeltje-eitje, maar dit jaar kan het overweldigend zijn. In het voorjaar wordt het allemaal veel makkelijker voor je als het gaat om relaties, je hebt je manier gevonden om je succes en vriendschappen te combineren.

Lees ook:
I love you: mensen met een van deze vier sterrenbeelden worden sneller verliefd

Vissen

De grootste tip voor de Vissen is: denk goed na. Er zullen veel kansen op je pad komen, maar daardoor zie je door de bomen het bos niet meer en neem je impulsieve beslissingen. Jupiter zal vaak dit jaar in het eerste huis van de Vissen staan en daardoor is er veel carrière groei, maar ook persoonlijke groei mogelijk.

Het wordt een goed jaar voor de Vissen en vooral in mei zal het goed gaan met de financiën, omdat Jupiter zich zal bevinden in het tweede huis van de Vissen, dat huis heeft vooral te maken met geld en middelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages