Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Dol op knuffelen? Dan ben je vast één van deze 5 sterrenbeelden

Dol op knuffelen? Dan ben je vast één van deze 5 sterrenbeelden

Dol op knuffelen? Dan ben je vast één van deze 5 sterrenbeelden

Knuffelen en fysieke aanraking doet iedereen goed. Tenminste, de meeste mensen houden ervan. In ieder geval zijn de sterrenbeelden hieronder echte knuffelliefhebbers. 

Vissen en Kreeft

Vissen en Kreeft zijn allebei sterrenbeelden van het element water. Sterrenbeelden van dit element zijn over het algemeen zachte en emotionele mensen. Vissen dromen er zelfs over. Ze leggen hun hoofd op je schouders en plaatsen hun been over de jouwe. Ze houden van het veilige en vertrouwde gevoel tijdens het knuffelen.

Alhoewel Kreeft  ook een emotioneel sterrenbeeld is, zijn ze toch niet heel erg gehecht aan iedereen. Ze knuffelen niet zomaar, maar als je een knuffel krijgt van een Kreeft. Dan wordt het in lepeltje-lepeltje stijl. Dit betekend hartstikke veel voor hun, want zo durven ze zich open te stellen naar jou.

Ram en Leeuw

Niet alleen de Ram houdt van knuffelen, maar ook degene die door de Ram geknuffeld wordt. Knuffels van een Ram zijn namelijk ontzettend fijn. Het geeft je een tintelend en warm gevoel van binnen. Ze nemen alle tijd voor jou om je een goed gevoel te geven bij het knuffelen.

Leeuwen zijn best wel erg op zichzelf en houden eigenlijk niet heel erg van aanrakingen. Al vinden ze naast jou liggen op de bank, ook wel fijn. Ze willen toch dicht bij je zijn, om te laten weten dat ze aan je denken. Dat is hun manier van liefde geven.

Lees ook
Hoe kom je het beste van je kater af? Nou, zó doe je dat volgens je sterrenbeeld

Stier

Stieren zijn liefdevolle mensen. Daarom zijn hun knuffels ook ontzettend romantisch. Dit is hun liefdestaal. Zo laten ze weten, dat ze van je houden. Stieren kijken je ook het liefst in je ogen aan met een arm om je middel heen. Het klinkt en is net zo zoet, als een echte romantische film.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages