Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze 6 sterrenbeelden zijn echte kerstliefhebbers en kunnen niet wachten tot het december is

Déze 6 sterrenbeelden zijn echte kerstliefhebbers en kunnen niet wachten tot het december is

Déze 6 sterrenbeelden zijn echte kerstliefhebbers en kunnen niet wachten tot het december is

De bekende feestdagen, worden rond september al besproken door de echte kerstliefhebbers. Kaarsjes aan, kerstfilm kijken, warme chocomel drinken en de boom optuigen. Mensen met deze sterrenbeelden kunnen niet meer wachten tot het kerstfeest begint. 

Steenbok

De Steenbok houdt over het algemeen van familie en vrienden. Tijdens de feestdagen is dat ook van toepassing. De Steenbok houdt van tradities en genieten van de kleine dingen. Ook houden ze van herinneringen en kijken graag terug naar oude foto’s. Daar halen ze namelijk hun inspiratie vandaan.

Weegschaal

De Weegschaal houdt vooral van de gezelligheid en de sfeer. Het liefst beginnen ze al in oktober met versieren. Weegschalen zijn de gene met een huis vol lichtjes met alle toeters en bellen. Het is voor hun nooit te vroeg om de kerstboom op te zetten.

Maagd

De Maagd is best wel empatisch en kan dus ook pas genieten wanneer de rest ook geniet. Het leukste aan de feestdagen is alles regelen. Het eten, gasten, decoratie en de gezelligheid. Dat regelt de Maagd allemaal. Wanneer alles op rolletjes loopt, kan de Maagd echt ontspannend en plezier hebben.

Lees ook
Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Leeuw

De Leeuw let vooral op zichzelf en uiterlijk. Ze houden ervan om zichzelf op te frissen en er leuk uit te zien. Tijdens de feestdagen het al helemaal feest voor de Leeuw. Ze maken er gebruik van en pakken enorm uit. Ze zien er fantastisch uit. Ze zorgen dat alles is gedaan qua haar, nagels en make-up. Maakt niet uit wat, maar de Leeuw kan er weer tegen aan.

Kreeft

Naast de Steenbok, is de Kreeft ook een familie en vrienden-mens. De Kreeft kijkt er maanden naar uit, om tijdens de feestdagen gezellig met iedereen samen te zijn. Het najaar is de favoriet van Kreeft. Ze houden van knus- en gezelligheid.

Stier

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de feestdagen, volgens de stier. Ze beginnen al met de voorbereidingen, zodra de zomer voorbij is. Ze bedenken natuurlijk al de lekkernijen en recepten. Naast feestdagen houdt de Stier ook van lekker eten en is genoeg te vinden in de keuken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: GettyImages