Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn de rustigste personen

Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn de rustigste personen

Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn de rustigste personen

Als het op relaties aankomt, is het mega relaxt om een partner te hebben met een rustig karaktereigenschap. Helaas heb je bij iedere relatie wel een meningsverschil, kan de stem verheft worden of ontstaat er (gezonde) jaloezie.

Het zijn de minder leuke kanten, maar het hoort er wel bij. Wil je nu toch een partner aan de haak slaak, die een kalm persoon is? Dan ben je hier goed terecht, want deze drie sterrenbeelden zijn de beste, rustigste partners die je maar kan wensen.

Vissen

Als je samen bent met het sterrenbeeld Vissen dan zul je vaak onverwachts op stap gaan. Ze zijn niet zo van een strakke planning, maar gewoon flexibel. Vissen worden niet zo snel geïrriteerd als er iets niet gaat zoals plan. Ook zijn ze super romantisch, dus je zult de beste dates in je leven meemaken – als je partner Vissen is.

Tweelingen

Zijn heel makkelijk in alles. Ze kunnen zich goed aanpassen aan de situatie en staan altijd open voor iets nieuws, zolang ze zich niet gaan vervelen. Het is niet dat Tweelingen zich snel over hun heen laten lopen, maar ze vinden het geen probleem om mee te gaan met de ‘flow’.

Lees ook:
Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Weegschaal

De Weegschaal wordt het verliefdst van alle sterrenbeelden bij elkaar. Zodra ze iemand op het oog hebben, is hun hele omgeving roze. Ze houden absoluut niet van conflicten, dus doen ze er alles aan om die te voorkomen. Weegschalen houden van eerlijkheid, dus is hun relatie altijd 50/50. Kortom, een hele relaxte partner.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages