Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze sterrenbeelden matchen het best op het gebied van romantiek

Deze sterrenbeelden matchen het best op het gebied van romantiek

Deze sterrenbeelden matchen het best op het gebied  van romantiek

Volgens de astrologie zijn deze sterrenbeelden een match made in heaven en hebben ze de meest romantische klik van de dierenriemtekens. Ze zijn dol op de liefde, houden van dates en vinden het leuk om hun partner te verrassen. Zijn jullie beide échte romantici? Dan heeft het wellicht met jullie sterrenbeelden te maken.

Vissen en Stier

Deze twee sterrenbeelden zijn een gouden combinatie. De gevoelige en emotionele persoonlijkheid van Vissen past perfect bij het aardse en sensuele profiel van de Stier. Beiden vinden ze romantiek ontzettend belangrijk in hun relatie en willen hier graag moeite in steken. De Stier houdt van dingen die aantrekkelijk zijn voor zintuigen en mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn erg gevoelig voor sferen. De ideale date voor dit duo: samen op de bank onder een zacht dekentje, met brandende kaarsen, sfeermuziek en lekkere hapjes.

Weegschaal en Leeuw

Dit koppel past perfect bij elkaar door hun gezamenlijke passie voor romantiek. De Weegschaal staat bekend om haar creativiteit en pakt graag uit voor degene van wie ze houdt. Ze heeft veel liefde om te geven en staat bekend om haar warme persoonlijkheid. Daarnaast is de Leeuw een échte romanticus en zal daarom zijn/haar Weegschaal in de watten leggen en overspoelen met mooie cadeaus. De date die bij deze tortelduifjes past: een avondwandeling door een verlichte stad met een pitstop voor een lekker wijntje of kopje koffie.

Lees ook:
Dit vind jij het leukst aan Kerstmis volgens je sterrenbeeld

Ram en Tweelingen

Deze twee zijn een match. Mensen met het sterrenbeeld Ram en Tweelingen voelen zich zowel lichamelijk als geestelijk enorm tot elkaar aangetrokken. En daarnaast kunnen ze elkaar uitstekend vermaken. De Ram haalt alles uit de kast om een lach op het gezicht van Tweelingen te toveren. Daarnaast laat Ram zijn of haar liefde elke dag weten hoe bijzonder diegene is. Tweelingen vindt het belangrijk om goede en diepgaande gesprekken met hun partner te kunnen voeren. Naast dat dit luchtteken een kletskous is, is het ook een enorme flirt. Beiden sterrenbeelden zijn gek op spanning en avontuur. Tijdens een date zijn ze beiden overal voor in. De perfecte date voor deze twee: een avond dansen
tijdens een kroegentocht of naar een spannende film.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | beeld: GettyImages