Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Zin in een kerstfilm? Deze film moet je kijken op basis van je sterrenbeeld

Zin in een kerstfilm? Deze film moet je kijken op basis van je sterrenbeeld

Zin in een kerstfilm? Deze film moet je kijken op basis van je sterrenbeeld

Heb je (nog) geen plannen voor kerstavond? Dan is het tijd voor een lekker filmavondje in je. Maak je geen zorgen over keuzestress, want je sterrenbeeld helpt je een handje welke kerstfilm je moet gaan kijken. 

Vissen

Vissen hebben een emotioneel karakter. Dus daar hoort uiteraard een goede tranentrekker bij. Ga daarom voor een liefdevolle film, bijvoorbeeld ‘The Polar Express‘.

Waterman

Watermannen zijn creatief en daardoor soms ook wat onvoorspelbaar. De film ‘The Christmas Chronicles‘ past daar perfect bij. Het is een foute kerstfilm, net zoals ‘A Christmas Prince‘, maar daar houdt de Waterman wel van.

Steenbok

Als Steenbok kun je deze kerst het beste voor een Nederlandse kerstfilm gaan. Bijvoorbeeld  ‘De Familie Claus‘. En er is onlangs een tweede deel van deze film uitgekomen, dus je bent voorlopig nog wel even zoet.

Boogschutter

Boogschutters zijn over het algemeen avontuurlijk. Daarom zullen ze vaak kiezen voor een film met een goed plot. Daarom is de kerstfilm ‘Elf‘ voor de Boogschutter om te gaan kijken tijdens de feestdagen.

Schorpioen

Een Schorpioen is niet zo van de zoete, romantische films. Een happy ending mag er wezen, maar het voorspelbare ‘Ze leefde nog lang en gelukkig’ is niet bepaald hun ding. Daarom past de film ‘Matilda‘ perfect bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal

De Weegschaal staat bekend als het romantische sterrenbeeld. Daarom moeten zij zeker weten de film ‘A Christmas Prince‘ gaan kijken tijdens de feestdagen. Het gaat over een journalist die een verslag moet gaan doen op het koningshuis en vervolgens verliefd wordt op de prins, het is ware liefde.

Maagd

The Holiday‘ is  film voor het sterrenbeeld Maagd. Het is romantisch, maar ook niet een om-te-kwijlen film. Als Maagd zou je alle nieuwe kerstfilms willen kijken, maar we raden je aan om eerst te beginnen aan ‘The Holiday’.

Leeuw

Bij de Leeuw hoort een film waar alle cliché momenten in voorkomen, met een tikje diversiteit. ‘Single All The Way‘ is een romantische film, maar dit verhaallijn is met twee mannen als hoofdpersonen. Ze vechten voor hun hoofdpersonen en dat is iets wat de Leeuw ook zal doen.

Kreeft

De kerstfilm die de Kreeft moet gaan kijken, heeft een hoofdpersonage met een karaktereigenschap die de Kreeft niet heeft. ‘The Grinch is emotieloos, maar het verhaallijn is perfect voor dit sterrenbeeld.

Lees ook:
Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

Tweelingen

Tweelingen kunnen zich soms snel vervelen, dus daarom kun je beter niet voor een langdradige film kiezen. De film ‘Love Actually‘ is een goed voorbeeld. Het heeft ingewikkelde verhaallijnen in de liefde, waardoor de Tweelingen vastgeplakt blijven zitten voor de televisie.

Stier

Stieren houden van de realiteit en eerlijkheid, maar ze zijn niet vies van een sprookjesfilm. ‘The Princess Switch‘ heeft drie delen, dus zo kan de Stier lekker lang genieten van de kerstfilm sfeer.

Ram

Rammen houden van klassiekers, dus is de film ‘Home Alone‘ perfect om te kijken als je sterrenbeeld Ram is. Stiekem zouden ze zelf ook wel alleen achter gelaten willen worden, net zoals Kevin. Heerlijk alleen hun eigen ding doen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages