Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze drie sterrenbeelden en hondenrassen zijn dé perfecte match

Deze drie sterrenbeelden en hondenrassen zijn dé perfecte match

Deze drie sterrenbeelden en hondenrassen zijn dé perfecte match

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over je persoonlijkheid, je plus-en minpunten, vriendschappen, maar ook over welk type hond bij je past. We hebben gekeken welke sterrenbeelden geschikte baasjes zijn voor viervoeters. Het blijkt dat de sterrenbeelden Stier, Leeuw en Weegschaal het beste matchen met bepaalde hondenrassen.

Stier en Berner Sennen

Dit is een gouden combinatie, omdat jullie persoonlijkheden naadloos op elkaar aansluiten. Sterrenbeeld Stier en Berner Sennen honden zijn erg makkelijk in de omgang en down to earth. Daarnaast houden jullie van gezelligheid, gezelschap en knuffels. De Berner Sennen kan aanhankelijk van aard zijn, maar dit vindt de Stier niet erg. Verder kunnen jullie allebei erg lui zijn en daarom is samen bankhangen jullie grootste hobby.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tails of Life Photography (@tails_of_life_photography)

Leeuw en Husky

Deze twee zijn een leuk en gewaagd duo. Jullie overeenkomst is jullie dominante en eigenwijze karakter en daarom passen jullie zo goed bij elkaar. Husky’s zijn erg vriendelijk en hartelijk, net zoals het sterrenbeeld Leeuw. Maar Husky’s kunnen erg egocentrisch worden als ze hun zin niet krijgen, dit komt jou vast bekend voor. Toch Leeuw?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Луна (@luntikhusky)

Lees ook
Op zoek naar een touwe partner dan zijn deze 3 sterrenbeelden perfect voor jou

Weegschaal en Labradoodle

Lief, charmant, en intelligent: dat zijn de eigenschappen die jullie delen. Het hondenras Labradoodle is sociaal, goed met kinderen en rustig van aard, maar Labradoodles willen wel genoeg aandacht van je krijgen. Aangezien Weegschaal het leuk vindt om te verzorgen, passen deze twee perfect bij elkaar. Thuis lekker samen spelen en kroelen doen jullie het liefst. Maar een lange wandeling langs het strand doen jullie ook graag. Sounds like a match, nietwaar?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Getty Images