Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden zijn de beste collega’s die je je kunt wensen

Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden zijn de beste collega’s die je je kunt wensen

Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden zijn de beste collega’s die je je kunt wensen

Het is natuurlijk fijn om het goed te kunnen vinden met je collega’s, maar soms zit er eentje tussen waar je het beste mee kan opschieten. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het sterrenbeeld van diegene. Kun je het goed vinden met je collega? Vraag dan nonchalant de verjaardag van diegene en kijk hieronder of zijn of haar sterrenbeeld er tussen staat.

Aarde

Over het algemeen zijn alle sterrenbeelden van het element aarde een goede collega om mee samen te werken. Waarom? Dat komt omdat het allemaal harde werken zijn en gaan voor hun doel. Een stier staat vooral bekend om het harde werken. Ze zijn heel fanatiek en kunnen daarom ook snel kattig worden als iets niet gaat zoals zij het willen. Een stier als collega dan zorgt diegene ervoor dat jij je bewust bent van de tijd. Daardoor zijn alle opdrachten op tijd af.

Steenbok is heel erg gepassioneerd in het werk wat ze leuk vinden. Hun leven bestaat 75% uit hun carrière. Qua collegiaal zijn Steenbokken nog meer gemotiveerd om jou ook te helpen. Ze zijn ontzettend behulpzaam. De Maagd is dat ook, maar gebruikt ook een stukje kritiek erbij. Ze werken namelijk heel precies en zien elk details. Daardoor word jij dat automatisch ook en word het samen een dreamteam.

Waterman

Watermannen denken ook vooral aan jouw gevoelens. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarnaast herinneren ze jou aan je mooie en goede eigenschappen. Een Waterman geeft je net dat stukje zelfverzekerdheid wat je mist. Dat komt omdat Watermannen heel creatief zijn en altijd goed werk leveren. Ze zijn positief en steken dat aan.

Lees ook
Altijd al afgevraagd hoe jij zoent? Zo kus jij op basis van je sterrenbeeld

Weegschaal

Een Weegschaal houdt van een fijne werksfeer en plek. Ze houden de humor erin en zijn goed te vertrouwen. De Weegschaal is wel heel erg gefocust om hun doel te behalen. Ze doen er daarom alles aan om dat dan ook daadwerkelijk te doen. Nadat je met een Weegschaal hebt gewerkt herken je het verschil tussen privé en werk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Vriendin | beeld: GettyImages