Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zo zie je er goed uit na het sporten

Zo zie je er goed uit na het sporten

Zo zie je er goed uit na het sporten

Na-een-lange-tijd-weer-beginnen-met-sporten

 

Een snelle work-out voor je gaat werken? You go, girl! Maar wat als je geen tijd meer hebt om te douchen? Je wil niet dat je collega  flauwvalt door een onfrisse zweetgeur. Met deze quick fix-tips kom je zonder zorgen én fris de dag door.

  • Sporten betekent zo veel als zweten. In eerste instantie denken we dan aan de onaangename geurtjes die daarmee gepaard gaan. Neem daarvoor een nat doekje of washandje, doe er wat zeep op en was je oksels snel even. Uiteraard kan deodorant helpen, maar als je echt veel zweet, kan je je sowieso beter snel verfrissen. Dat geldt zeker ook voor je gezicht. Daarvoor gebruik je het best gezichtslotion.

  • Aangezien je gezicht er meestal nog rood blijft uitzien en warm blijft aanvoelen, gebruik je beter geen foundation, die zal er alleen maar voor zorgen dat je poriën verstopt raken en je lichaam niet kan afkoelen. Kies liever voor een poeder met een lichte structuur, zodat je huid nog kan ademen.

 

  • Voor een frisse uitstraling gebruik je het best een lichte blush. Die zorgt er niet alleen voor dat je er fris uitziet, hij egaliseert eveneens het rode in je gezicht.

 

  • Wil je er helemaal goed uitzien, gebruik dan een neutrale lipgloss. De glans zal je lippen voller doen lijken en het toont bovendien veel natuurlijker dan een felgekleurde lippenstift.

 

  • Tot slot is er nog je kapsel. Daarvoor zijn schuifspeldjes de ultieme oplossing. Als je een pony of losse plukjes haar hebt, is het het mooist als je die even vastspeldt. Is je haar nat van het zweten, laat het dan even aan de lucht drogen. Kies vervolgens voor een luchtige coupe zoals een losse vlecht, zo kan je haar indien nodig nog eventjes verder drogen. Een knotje kan natuurlijk ook altijd!

 

Lees ook:

Deze 6 dingen eet je beter niet voor het sporten

Herkenbaar? Zo voel je je als je na lange tijd weer gaat sporten

Fitter worden? Het enige wat je nodig hebt is een sportmaatje

 

Bron: flair.be