Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zó krijg je een frisse, open blik

Zó krijg je een frisse, open blik

Zó krijg je een frisse, open blik

Ai… na het weekend wakker geworden en vanochtend een beetje geschrokken van je spiegelbeeld? Dan is het goed om te weten dat er best nog wat te redden valt, als je de juiste trucjes maar kent!  Deze handige trucjes zorgen ervoor dat je ogen er groter en meer open uitzien.

Er wakker uitzien terwijl je dat eigenlijk niet bent? Het kan!

Met deze producten creëer je die prachtige open blik!

1. Weg met donkere kringen

De eerste stap: gebruik een corrector of concealer. Zo neutraliseer je de verkleuring onder je ogen, waardoor je blik minder vermoeid en frisser wordt.

2. Wit oogpotlood

Een streepje wit of lichtroze oogpotlood op de waterlijn van je ogen – op de onderste wimperrand – geeft de optische illusie dat je oogbol groter is.

3. Highlighter op je ogen

Gebruik een klein penseeltje om wat highlighter aan te brengen op je binnenste ooghoek en net onder je wenkbrauwboog.

4. Shape je wenkbrauwen

Je wenkbrauwen hebben een grote invloed op je gezicht en je blik. Zorg ervoor dat ze – letterlijk – in perfect shape zijn en de juiste vorm hebben die bij jouw gezicht past.

5. Krul je wimpers

Vrouwen die gezegend zijn met natuurlijk krullende wimpers mogen deze tip skippen (wij zijn ZO jaloers!). Kunnen jouw rechte wimpers een volumineuze boost gebruiken, hou dan zeker je wimperkruller bij de hand. Ogen met mooi gekrulde wimpers lijken automatisch veel meer open.

6. Vergeet je onderste wimpers niet

In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, zorgt mascara op je onderste wimpers er wél voor dat je ogen er groter uitzien. Een enkel laagje onderaan geeft je mooie doll eyes die groot en rond lijken.

7. No go: zwart lijntje onderaan

Vergeet dit nooit meer: niets verkleint je ogen meer dan een zwart lijntje op je onderste wimperrand. Met een zwart lijntje bovenaan kan je je ogen dan weer wel groter doen lijken als je een bepaalde techniek gebruikt. Laat de binnenste helft van je ooglid blanco en teken je lijntje vanaf het midden naar buiten toe. Neem het van ons aan, it works.