Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 3 tips om jullie seksleven wat meer pit te geven

3 tips om jullie seksleven wat meer pit te geven

3 tips om jullie seksleven wat meer pit te geven

Kan jullie seksleven wel wat meer spanning gebruiken? Hieronder een paar tips om hem te verrassen met een nacht die zijn stoutste dromen zal overtreffen.

GettyImages-489085085

1. Voorspel

Hoewel de woorden “mannen”, “seks” en “voorspel” misschien niet altijd van nature lijken samen te gaan, zijn er toch genoeg dingen die je kan doen om er voor te zorgen dat hij alleen nog maar aan jou kan denken. Bouw de spanning op en neem te tijd om hem te verleiden. Stuur hem bijvoorbeeld eens een sexy foto terwijl hij op zijn werk is. Je zal zien dat hij zich naar huis haast. Of investeer in een mooi lingerie setje dat hij níet meteen mag uittrekken, laat hem eerst zijn ogen maar eens de kost geven.

2. Neem de leiding

Mannen houden van vrouwen die weten wat ze willen. Wees dus niet bang om de leiding te nemen. Haal bijvoorbeeld eens een paar fluffy handboeien tevoorschijn zodat jij voor de verandering eens alle controle hebt. He´ll love it!

GettyImages-154961830

 3. Experimenteer!

Probeer eens iets nieuws! Je hoeft natuurlijk niet meteen een zweepje en latex laarzen uit de kast te halen, maar af en toe een beetje buiten je comfort zone stappen kan geen kwaad. Denk bijvoorbeeld eens aan een blinddoek. Zodra hij niet meer kan zien zullen zijn andere zintuigen veel beter werken en het zal er voor zorgen dat hij alles veel intenser ervaart.

Een andere goede manier om je grenzen te verleggen is door eens een andere plek te proberen. Deze 9 plekken mogen eigenlijk niet ontbreken op je seksbucketlist.

Lees ook:

Voel je sexy in 23 stappen.

7 seksuele fantasieën van mannen.