Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5 tips waardoor je écht nooit meer te weinig water drinkt!

5 tips waardoor je écht nooit meer te weinig water drinkt!

Health
5 tips waardoor je écht nooit meer te weinig water drinkt!

‘Eerst water, de rest komt later!’ We weten allemaal dat water drinken veel voordelen met zich meebrengt. Een mooie huid, een fris hoofd en meer energie bijvoorbeeld. Maar krijg jij per dag nauwelijks een flesje water leeg? Dan gaan deze tips je zeker helpen!

Next level bottle
Er zijn tegenwoordig echt ontzettend veel leuke, hippe en handige waterflessen te vinden. Door een vrolijke drinkfles in te slaan, zul je het alleen al leuk vinden om het ding te vullen en mee te nemen in je tas. En dat betekent dat je er ook sneller uit zult gaan drinken!

https://www.instagram.com/p/BHtaPO4jHp_/?taken-by=modemusthaves&hl=en

Start fresh
Begin de dag gelijk met het drinken van een groot glas water – of twee! Zet een gevuld glas water op je nachtkastje, zodat je geen extra handeling hoeft uit te voeren en je het gelijk kunt opdrinken zodra je wekker gaat. En ’t is ook nog eens heel goed voor je, want het geeft je lichaam een kickstart zodat je klaar bent voor die morning run!

https://www.instagram.com/p/BHfaOtLjQnT/?hl=en

Drink fancy water
Water saai? Helemaal niet! Pimp je drinken, door er komkommer, ijsblokjes en schijfjes citroen in te doen. Je kunt er ook nog wat aardbeien of muntblaadjes bij doen, en daar is je eigengemaakte vruchtenwater! Super lekker, en zo krijg je zonder pardon genoeg water binnen. Vooral als je het in een leuke jar mét kleurrijk rietje doet. Alleen al omdat het er gewoon zo Pinterest proof uitziet.

Eet voedsel dat veel water bevat!
Als je water drinken echt niet lekker vind, kun je ook een klein beetje compenseren door producten te eten die veel water bevatten. Denk aan komkommer, grapefruit of watermeloen! Niet alleen heerlijk fris en zomers, maar ook een grote hydratatiebron vol goede voedingsstoffen. Wordt je lijf én huidje blij van!

On the go
Nu je die leuke bidon hebt ingeslagen, kun je hem maar beter zoveel mogelijk gebruiken! Maak er dus een gewoonte van om altijd – altijd! – een fles water mee te nemen. Waar je ook naartoe gaat. Stop die hippe drinkfles gewoon standaard in je tas, en houd je aan de deal dat deze leeg is wanneer je weer thuis bent. Door water binnen handbereik te hebben, word je er telkens aan herinnerd dat je moet drinken. Zo vergeet je nooit meer om braaf dat vocht naar binnen te gieten!

https://www.instagram.com/p/BH30bR2hY0x/?tagged=waterbottle&hl=en

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee