Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > ZIEN: Dít is het schokkende effect van de zon op je huid

ZIEN: Dít is het schokkende effect van de zon op je huid

Health
ZIEN: Dít is het schokkende effect van de zon op je huid

Dit extra lange weekend kan wel eens een van de beste weekenden van ’t jaar worden, want de temperaturen worden tropisch warm! We trekken dan ook massaal naar het strand of het park, om die melkflessen om te toveren tot bruine benen. Insmeren is dan soms het laatste waar je aan denkt, maar toch moet je dit echt niet vergeten. Want de invloed van de zon op je huid is groter dan je denkt.

Lees ook: Hoe lang is zonnebrand houdbaar?

Veranderingen aan de huid
Voor een kunstproject vroeg Artiest Thomas Leveritt nietsvermoedende voorbijgangers of ze zichzelf weleens in UV-licht wilden zien. Dit is namelijk een ideale manier om je huid eens van dichtbij te bekijken. Door middel van een UV-lamp kun je allerlei veranderingen aan de huid – die je met het blote oog niet ziet – heel goed bekijken. Beginnende rimpeltjes, sproeten of zelfs opkomende moedervlekken die door de zon zijn ontstaan bijvoorbeeld.

Belangrijke boodschap
De voorbijgangers die toezegden, stonden versteld van de beelden die ze zagen! Met het resultaat ging Thomas Leveritt aan de slag, en dat resulteerde in een indrukwekkende video. De beelden tonen aan hoe groot het effect van de zon op je huid is. En vooral; hoe belangrijk het is om je huid goed te beschermen tegen de felle zonnestalen, door je ten alle tijden goed in te smeren!

Bekijk de video hieronder. Smeer jij je altijd in voor je gaat zonnen?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Grazia

Shoppen is altijd een goed idee