Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > YES: Deze brownies verlichten je PMS!

YES: Deze brownies verlichten je PMS!

YES: Deze brownies verlichten je PMS!

Is het díe tijd van de maand en heb je zo’n last van je buik dat je liever de hele dag in bed blijft liggen? Dan zijn de cravings in chocola waarschijnlijk ook in volle gang. Brownies zijn dan al gauw het enige waar je aan kunt denken, en vanaf nu ook jouw redmiddel tegen die vervelende PMS. Yum!

Miraculeuze brownie
Geef ons een brownie en we zijn gelukkig. Maar geef ons een brownie die op miraculeuze wijze onze buikkrampen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, en je kunt ons niet gelukkiger krijgen. Ha! Komt dat even mooi uit, want deze brownies zouden zorgen voor een fijne verlichting van je buikpijn.

Wonder ingrediënten
Hoe? Door de ingrediënten die in de baksels verwerkt zitten. Het is dan ook niet de sugar kinda brownie, maar een gezonde variant. De avocado die erin verwerkt zit helpt je hormoonhuishouding op orde te brengen en de Griekse yoghurt doet wonderen voor je mood swings door het grote gehalte aan calcium wat erin zit. En de pure chocolade helpt stress te verminderen én je bloedspiegel te laten dalen. Wonder brownies!

Bekijk onderstaande video om te zien hoe je deze PMS Relieve Brownies bakt. Thanks us later!

Bron: Hello Giggles

Lees ook: