Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Workout voor je armen, borst en core

Workout voor je armen, borst en core

Workout voor je armen, borst en core

Sterker worden met een workout voor je armen, borst en core hoeft niet te betekenen dat je aan de gewichten in de fitness moet. Je kan natuurlijk ook thuis makkelijk sterker worden door je lichaamsgewicht te gebruiken. Er zijn dan ook steeds meer mensen die liever zonder allerlei apparaten en gebruiksvoorwerpen willen trainen. Het scheelt je al snel een tripje richting sportschool. Daar is niks mis mee want wij trainen zelf ook graag in de gym. Maar wij van MyModelWorkout trainen ook graag thuis en online. En ook thuis worden onze armen strakker en sterker!

Trouwens veel vrouwen zeggen altijd tegen me dat ze super snel armspieren ontwikkelen. Dat is erg knap en mannen zijn dan ook erg jaloers op jullie buitenaardse vermogen….. Oftewel nee dat kan niet want jullie hebben niet dezelfde genen als mannen (ja vast een enkeling wel). Door je spiermassa te vergroten versnelt je stofwisseling en verbrandt je lichaam meer calorieën dus je wilt ook gewoon aan je spieren werken dames!

Workout voor je armen 1

Workout voor je armen 2

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Klik snel HIER voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Lees ook:

Planken tot je er abs van krijgt

De 6 Model Workout Sixpack regels!

Bootybuilding met 3 workouts in 10 minuten