Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Workout voor je armen, borst en core

Workout voor je armen, borst en core

Workout voor je armen, borst en core

Sterker worden met een workout voor je armen, borst en core hoeft niet te betekenen dat je aan de gewichten in de fitness moet. Je kan natuurlijk ook met een beer worstelen. Nee alle gekkigheid op een stokje, thuis kan je makkelijk sterker worden door je lichaamsgewicht te gebruiken.

Er zijn steeds meer mensen die liever zonder allerlei apparaten en gebruiksvoorwerpen willen trainen. Dat scheelt ook een tripje richting sportschool. Dat is hartstikke fijn want wij trainen met Model Workout ook graag thuis en online. En ook thuis worden onze armen strakker en sterker!

Veel vrouwen vertellen tegen mij dat ze super snel armspieren ontwikkelen. Dat is erg knap en ik kan je vertellen dat veel mannen dan ook erg jaloers zijn op dat buitenaardse vermogen. Maar nee dat kan toch echt niet want jullie hebben niet dezelfde genen als mannen (vast een enkeling wel). Door je spiermassa te vergroten versnelt je stofwisseling en verbrandt je lichaam meer calorieën. Dat betekent weer dat je vetmassa verliest. Dus jullie willen ook gewoon aan je spieren werken dames!

Workout voor je armen 1

Workout voor je armen 2

Ik zou je willen uitdagen om meerdere rondjes van deze twee workouts te doen. Probeer gewoon uit tot hoeveel herhalingen je kan gaan. Je kan deze oefeningen natuurlijk ook gebruiken als een warming up voordat je in de gym gaat trainen. Hoe dan ook probeer het maximale eruit te halen en krijg nog mooiere armen en core dan dat je nu al hebt. Ik weet het, het kan toch bijna niet mooier dan hoe het nu is!

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Klik snel HIER voor al onze workout series en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Lees ook:

Buikvet verliezen met deze 2 workouts en voedingsschema

WEL strakkere benen met 3 Model Workout cardio oefeningen

3 tips waarom jij moet squatten