Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Work-out: uithoudingsvermogen trainen

Work-out: uithoudingsvermogen trainen

Work-out: uithoudingsvermogen trainen

De trein vertrekt binnen luttele seconden want er wordt al op het fluitje geblazen. Ga ik wel of niet rennen? Ik ben bepakt en bezakt met spullen en ik weeg alle opties af. Laat ik mezelf gaan en ren ik als een labrador met tien stokken in de mond richting mijn intercity waarin ik mijzelf dan al hijgend en puffend met rood hoofd langs de muur op een stoel laat zakken? Of doe ik alsof mijn neus bloed, negeer ik de fluit en haal ik een zalig broodje ongezond en een sloot koffie?

Afijn de koffie was heerlijk maar ik vroeg me af of ik de volgende keer wel een poging tot rennen kon doen en er zeker van zou kunnen zijn dat mijn conditie het er mee eens zou zijn. Dus wat moet ik doen? Juist! De volgende uithoudingsvermogen oefeningen in deze Model Workout video!

Je gaat samen met Nikki Steigenga en Martine Duivenbode aan de Jumping Jacks, Squats en de Mountain Climbers. Vergeet de loopband en de hometrainer, want deze conditietraining vindt gewoon bij jou thuis plaats. Genoeg herhalingen lijkt mij om je uithoudingsvermogen een flinke slinger te geven!

Uiteraard kan je nog een rondje doen als jouw conditie tiptop in orde is. Weet je wat, doe anders gewoon drie rondjes in totaal. Laten we allemaal genoeg rondjes doen om sprintjes richting de trein te kunnen trekken zonder hijgend de deur achter ons te horen sluiten.

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies workout serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer workout video’s en recepten.

Bron: MyModelWorkout | Beeld: MyModelWorkout