Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Wordt 1 oktober jouw geluksdag?

Wordt 1 oktober jouw geluksdag?

Wordt 1 oktober jouw geluksdag?

Om gelukkig te zijn, heb je niet altijd geld nodig. Maar soms helpt geld wel om een diep gekoesterde droom waar te maken, vindt blogger Anne. Ze mocht van de Staatsloterij vijf mensen verrassen met een dosis geluk.

 

Foto_Anne

 

Anne: ‘Mijn vriendin Johanna verhuisde naar Bali om daar opnieuw te beginnen. In november gaat haar zus in Nederland trouwen en is Johanna getuige. Omdat ik weet dat het ticket voor haar al een enorme uitgave is, geef ik haar een mooie outfit cadeau voor de bruiloft. Heel bijzonder om dit dankzij de Staatsloterij te kunnen doen.’

Reactie van Johanna: “Dit kwam voor mij als een geweldige verrassing. Het mogen getuigen op de bruiloft van mijn oudste zus is al een hele eer. Dat ik dan ook nog eens een geweldige outfit cadeau krijg van Anne, maakt het extra bijzonder.”

 

Wie gaf Anne nog meer een geluksmoment?

• Haar vriendin Sanneke. Ze begon vorig jaar een eigen foodblog en Anne maakte haar gelukkig met een grillpan. • Vriend Olivier, die vorig jaar plotsklaps zijn vrouw verloor. “Ik trakteerde hem en zijn kinderen op een ballonvaart.” • Voor Marjolein, die zich altijd voor anderen inzet, kocht Anne een vliegticket naar Londen zodat ze haar zus kon opzoeken. • Vriendin Lotje kreeg een cadeaubon om een tatoeage te laten zetten. “Als symbool van onze twintigjarige vriendschap.”

 

Wordt 1 oktober jouw geluksdag?

1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking met 100 hoofdprijzen van € 100.000. Met zoveel hoofdprijzen zou jij zomaar € 100.000 kunnen winnen! Laat mij weten waarom jij een geluksmomentje verdient en wie weet kan ik je een gratis Gelukslot geven! Reageer vóór 29 september via www.yourlittleblackbook.me

 

Meer weten over de Gelukstrekking óf alvast je Gelukslot kopen? Ga dan naar www.staatsloterij.nl/gelukstrekking

 

Anne de Buck (31) schrijft op haar lifestyle-en travelblog Yourlittleblackbook.me over dingen die het leven leuker maken. Volg Anne op social media via @yourlbb.