Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Willen wij nu proberen: Harry Potter-yoga

Willen wij nu proberen: Harry Potter-yoga

Willen wij nu proberen: Harry Potter-yoga

Potterheads, wij hebben voor jullie de perfecte sport gevonden. Enter: Harry Potter-yoga. Op 30 oktober heeft de brouwerij Circle Brewing Co. een yogales georganiseerd die volledig gebaseerd was op Harry Potter.

 

Afgelopen zondag zijn een aantal Harry Potter-fans samengekomen voor een magische yogales. Echt alles was geïnspireerd op het verhaal van auteur J.K. Rowling. Een instructeur die zegt ‘stel je voor dat je op de Zweinstein Express zit’, een fris boterbiertje achteraf en iedere deelnemer kreeg een eigen toverstaf mee naar huis.

 

 

Tijdens de les moest iedereen ook z’n toverstaf vasthouden en zo verschillende poses aannemen. Als kers op de taart werd er op het einde voorgelezen uit ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’. Hebben we al verteld dat er zelfs een sorteerhoed was en verschillende koekjes die gebaseerd waren op alle afdelingen?

 

 

Naast een eigen toverstaf kregen de deelnemers nog een leuke herinnering mee naar huis. Wie er zin in had, kon op de foto in een kader dat geïnspireerd was op de ‘Prisoner of Azkaban’. Kan iemand hier in Nederland mee beginnen, pretty please?

 

 

Lees ook: