Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hilarisch: hou je hond voor de gek en doe de ‘What the fluff-challenge’

Hilarisch: hou je hond voor de gek en doe de ‘What the fluff-challenge’

Hilarisch: hou je hond voor de gek en doe de ‘What the fluff-challenge’

Hondenbezitters over de hele wereld vermaken zich kostelijk met een nieuwe challenge, waarvan het ene na het andere filmpje op internet verschijnt. Behalve dat al die beelden té leuk zijn en je ze écht even moet bekijken, hopen we ook dat je je zelf aan de challenge waagt. We kunnen namelijk niet wachten op de beelden.

Lees ook
Vergeet je hond niet: zó kort houdt-ie het vol in een snikhete auto

De grote verdwijntruc

Bij de What the fluff-challenge gaan baasjes in een deuropening (met ‘vluchtroute’) staan met een grote doek, terwijl hun hond in de kamer naar hen kijkt. Ze laten zich zien, trekken de lap stof omhoog, bewegen ‘m wat en laten dan de doek vallen terwijl ze zelf als een razende opzij springen. Het gevolg: een verbouwereerde hond die zich rot schrikt dat z’n baasje is verdwenen.

Even lachen

De vele filmpjes die er inmiddels te vinden zijn, zijn uiterst vermakelijk en het lijkt ons – net als de challenge waarbij katten in een op de grond getapet vierkantje moesten blijven zitten – heerlijk als jullie dit ook gaan proberen. Wie gaat zich er aan wagen vandaag? De challenge testen met een baby (of kat, zie onderstaande Facebookvideo) mag van ons ook. Enjoy!

What the Fluff Challenge – de katteneditie:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still uit video