Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Weg met dat afdakje!

Weg met dat afdakje!

Weg met dat afdakje!

Vrouwen hebben genoeg van mannen met een bierbuik.

Steeds meer vrouwen hebben genoeg van de bierbuik waarmee hun man rondwandelt. Met een bewustzijnscampagne tegen dit extra vet en de Facebook-pagina ‘Help ik wil mijn slanke man terug‘, probeert glossy Fab deze vrouwen te helpen in de strijd tegen de bierbuik.

Confrontatie
Vrouwen worden in elk magazine bestookt met artikelen gewijd aan lijnen en dit legt vaak een grote druk op het afvallen. Omdat Fab dit beu is, legt het blad de bal nu bij de massa uitdijende mannen. 60% van de Nederlandse mannen kampt namelijk met overgewicht. Tot grote ergernis van de dames, want een afdakje zorgt vaak voor een kleinere penis. De ultieme reden om een campagne te starten. Fab confronteert de man met de negatieve gevolgen van een bierbuik.

Vrouwelijke hormonen
Volgens onderzoek van TNS Nipo vindt meer dan de helft van de vrouwen haar man te dik. Buiten het feit dat dit ongezond is, blijkt ook de erectie en het libido per extra kilo achteruit te gaan. Dikkere mannen produceren daarnaast meer estradiol (een vrouwelijk hormoon), dat ervoor zorgt dat je man steeds meer vrouwelijke trekjes zal vertonen. Woon je straks samen met je beste vriendin!

Lust for life
Mochten jullie beiden genoeg hebben van die bierbuik, wijs hem dan op de Facebook-pagina ‘Help ik wil mijn slanke man terug’. Daar vind je tips & tricks om gezond en verantwoord af te vallen. Naast deze effectieve tips, is er ook de mogelijkheid om libido-ervaringen en foto’s uit te wisselen. Wanneer de bierbuik verdwijnt, vindt hij vanzelf zijn lust for life weer terug. En hebben wij daar niet alleen maar baat bij?