Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Week 8: Zomerproof!

Week 8: Zomerproof!

Week 8: Zomerproof!

De laatste week van de Bikini Challenge gaat nu in. Ik hoop van harte dat jullie er veel aan gehad hebben. Aan de opdrachten, de video’s, de recepten, de motivatieliedjes en natuurlijk de positieve steun van elkaar!

header-summer

De laatste opdracht van deze challenge is om eens stil te staan bij de veranderingen die je de afgelopen weken hebt doorgevoerd:

  • Wat doe je anders qua eten & gewicht
  • Waar ben je trots op?

 

Vier je successen!

Maak een lijst met 20 successen van de afgelopen weken: groot of klein dat maakt niet uit. Natuurlijk heb je ook tegenslagen of moeilijke momenten gehad, en dat zal zo blijven. Maar vanaf nu probeer je te focussen op het positieve. Je kijkt voortaan naar wat je wel bereikt hebt; en naar je lange termijndoel.

Onthoud: een succes is meer dan alleen resultaat op de weegschaal het is ook:

–          Actie: Toch nee zeggen na twijfel of regie herpakken na een tegenslag

–          Inzicht: Aha; ik eet dan omdat ik moe ben…

–          Een fout (h)erkennen: ervan leren en loslaten

–          Begrip/acceptatie: ik eet soms te veel, zolang het een incident is, prima.

 

Zomerproof zijn deze zomer … en alle zomers hierna!

Afvallen en dan voor altijd slank blijven is niet iets wat je zo maar eventjes doet. Het is een proces; een mindshift een verandering in Gedrag, Gedachten en (omgang met) Gevoelens. Verandering kost nu eenmaal tijd. Gun jezelf die tijd. Dan bereik jij stap voor stap je ideaalbeeld. En loop je straks relaxed in bikini op het strand. Deze zomer en alle zomers hierna!!

 

Alvast een hele prettige vakantie!

 

Hartelijke groet,

 

Mieke

 

Ps.  Wil je deze zomer meer hulp bij het afvallen en relaxter kiezen voor het allerlekkerst? Je krijgt nu 25% korting op mijn emailcursussen. Zie miekekosters.nl voor meer informatie en aanmelden.