Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Warmte in je tuin

Warmte in je tuin

Warmte in je tuin

De frisheid slaat toe, maar wij hebben nog lang niet genoeg gehad van die lekkere avondjes waarbij je tot in de late uurtjes buiten zit.

Je wilt de zomer het liefst vasthouden. Als het echt te koud wordt, zullen we toch naar binnen moeten. Verwarm je terras met de volgende tips en rek die lekkere tijd buiten nog eventjes uit.

Warmtelampen
De warmtelampen die bij de plaatselijke kroeg hangen, kun jij natuurlijk ook bij je eigen terras gebruiken. Tegenwoordig worden er dan ook allerlei soorten lampen aangeboden; van een hangende tot staande varianten en van gas tot elektriciteit. Het hoeft dan ook totaal niet duur te zijn, want vanaf 50 euro heb je al een degelijke verwarming. Ga je echter voor wat meer design? Zorg dan dat je portemonnee goed gevuld is.

Vuurkorf
Rijg die marshmallows aan de stok en haal de gitaar tevoorschijn, want we gaan een warme vuurkorf aansteken. Lekker met z’n allen rondom het knisperende hout met een dikke trui aan. Super gezellig, warm en budgetvriendelijk.

Tip: je hoeft er deze keer geen lappen vlees of groentepakketjes op te leggen. Gebruik je barbecue eens als vuurkorf. Heerlijk warm en het zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer.

Hot chocolat
Wij noemen de kou een goed excuus om te genieten van een lekker warme chocoladetraktatie. Natuurlijk kun je ook een lekkere kop thee of koffie nemen, maar na dit recept wil je niets anders meer.

Ingrediënten
– 180 ml melk
– 1 el cacaopoeder
– 1 el suiker
– 2 el room

Garnering

– Marshmallows
– Slagroom
– Cacaopoeder

Bereiding

Zet een pannetje met melk op en breng het aan de kook. Maak ondertussen een papje van het cacaopoeder, de suiker en room. Giet de warme melk er vervolgens bij en garneer je kopje vol chocolade naar jouw wens.