Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > New year, new me: voor deze 5 sterrenbeelden brengt 2021 veel veranderingen

New year, new me: voor deze 5 sterrenbeelden brengt 2021 veel veranderingen

New year, new me: voor deze 5 sterrenbeelden brengt 2021 veel veranderingen

New year, new you? Voor de onderstaande sterrenbeelden is die kans groot! Voor sommige veranderingen moet je zelf keihard werken (denk aan een #summerbody of een promotie op het werk), terwijl andere zomaar in je schoot kunnen vallen. Als je tot een van onderstaande lucky sterrenbeelden behoort, kun je 2021 als een gunstig jaar voor jou beschouwen. 

Stier

De Stier is dol op routine en houdt zich daar dan ook aan. Grote kans dat je al jaren hetzelfde doet en je je daar prima bij voelt. Belangrijk is om rekening te houden met het onverwachte. Klinkt eng (voor jou), is het niet. In 2021 word je overvallen door een plotseling verlangen om de boel op te schudden.

Voor de Stier gloren nieuwe mensen en kansen aan de horizon. Dat betekent dat je misschien eindelijk uit die comfortzone stapt. In eerste instantie heb je daar wellicht geen zin in, maar uiteindelijk lijkt het toch best aantrekkelijk. Om er volop van te profiteren, doe je er goed aan om jezelf nu alvast te beloven dat je open staat voor nieuwe ervaringen. 2021 is het moment om je horizon te verbreden, maar alleen als je het zelf wil.

Schorpioen

Het afgelopen jaar was een pittig jaar voor Schorpioen. Je kijkt dan ook reikhalzend uit naar 2021… Vooral op het gebied van relaties heb je jouw portie verbintenissen, teleurstellingen en breuken wel gehad. Neptunus, de planeet van illusie, staat al een tijd in jouw teken. Dat zorgt ervoor dat de dingen op het gebied van liefde wat vaag en mistig blijven.

Treur niet: vanaf maart 2021 verandert dat allemaal. Dan staat Venus in jouw teken, waardoor je je liefdesleven weer op de rit krijgt. Je maakt misschien een grote stap binnen een bestaande relatie of ontmoet een heel nieuw iemand met wie het meteen klikt. Mark our words. Voor de Schorpioen draaien de grootste veranderingen om de mensen die je al kent. Zij brengen nieuwe kansen en connecties.

Lees ook: 
Blame it on your sterrenbeeld: deze tekens zijn het meest chagrijnig

Boogschutter

De Boogschutters staan te boek als personen die zich niet graag binden. Je wordt liever niet tegengehouden door wat of wie dan ook. Je wil bij wijze van ieder moment je koffers kunnen pakken voor een nieuw avontuur.

De grootste verandering in 2021 voor de Boogschutter? Je kijkt anders naar de mensen die dichtbij je staan en voelt het verlangen je te settelen. Je hebt veel sterker de behoefte om met The One samen te zijn. Als je vrijgezel bent en iemand je interesse wekt, probeer je voor je te zien hoe het een liefdespartner binnen jouw leven past. Eyeopener! Als je iemand hebt gevonden die bij je past, zie je opeens veel beter voor je hoe alle verschillende onderdelen van je leven samen kunnen gaan.

Steenbok

Steenbok be ready for it: 2021 heeft een boel verandering in petto. Er komen een hoop mooie kansen op jouw pad. Je wil alle voor- en nadelen zorgvuldig afwegen. Omdat je zoveel opties hebt, doe je er goed aan niet meteen ergens ‘ja’ op te roepen.

Januari, juni en juli zijn belangrijke maanden voor Steenbok. In deze maanden kun je een nieuw partnerschap vormen en relaties die je juist tegenhouden loslaten. Dat gaat over liefde, maar ook over vrienden met wie je niet meer op een lijn zit. Je zult zien dat je je meteen heel anders voelt.

Lees ook 
Deze 3 sterrenbeelden hebben de beste band met hun zus

Vissen

2020 was carrière-wise een gunstig jaar voor Vissen. En guess what, die positieve flow zet zich voort in 2021, maar dan vooral op het gebied van de *trommelgeroffel* liefde. Dankzij het samenspel van de sterren ben je in januari, juni en juli op de juiste plek op het juiste moment.

In 2021 voel je je nog creatiever dan normaal. Maak daar gebruik van! Houd kansen om je talent te laten schitteren goed in de gaten. Dankzij Jupiter krijgen je dromen de ruimte. Het wordt voor je daardoor nog makkelijker om je doelen te bereiken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: iStock