Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Voor baby’s & babes: natuurlijke huidproducten van Naïf

Voor baby’s & babes: natuurlijke huidproducten van Naïf

Voor baby’s & babes: natuurlijke huidproducten van Naïf

De slogan ‘je bent wat je eet’ kennen we al sinds jaar en dag, maar ‘je bent wat je smeert’ klinkt ons wat minder bekend in de oren. Toch is dat precies de boodschap van de natuurlijke huidproducten van Naïf. Verzorgingsproducten zónder schadelijke ingrediënten. Wat begon met een kleine webshop in 2013, is anno 2017 uitgegroeid tot een grote collectie producten. Voor baby’s én voor babes!

Lees ook: 5 x de fijnste diervriendelijke beautymerken op een rij

Less is more, maar dan wel met de juiste werkzame ingrediënten. Dat is wat Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze allebei vader werden. Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Niet helemaal de bedoeling. En zo werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin, voor baby’s en kinderen.

Geen schadelijke ingrediënten dus op de billetjes van je kindje, maar wat zit er dan wél in de producten van Naïf? Natuurlijke ingrediënten als avocado, tomaten, macadamianoten, zoete amandelen en lijnzaad.

Maar kleine kinderen worden groot en nu is de lijn van Naïf uitgebreid met producten voor vrouwen. Van natuurlijke shampoo en dagcrème zonder vreemde toevoegingen, tot bodyscrub en bodylotion die je zonder zorgen iedere dag kunt gebruiken.

Wat je kunt verwachten van de producten?

  • Ontwikkeld door experts
  • pH-huidneutraal – dermatologisch getest
  • Hypoallergeen en allergeen-vrije parfum
  • Géén irriterende ingrediënten
  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid
  • Aanbevolen door ziekenhuizen en dermatologen

Flair is al fan van Naïf. Jij ook? Neem eens een kijkje in de webshop. De producten zijn perfect als cadeautje voor jezelf, je mini me óf een mommy to be!

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!