Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Vlog #1: Flore’s Vegan Challenge!

Vlog #1: Flore’s Vegan Challenge!

Vlog #1: Flore’s Vegan Challenge!

Wat gebeurt er met je wanneer je een maand lang geen vlees meer eet? Sterker nog, wat voor invloed heeft het als je een hele maand álle dierlijke producten links laat liggen? Omdat het de gehele maand oktober Vegan Challange is, test redactrice Anne-Flore dit voor jullie uit.

Avontuur in de supermarkt
De eerste week zit erop, en dat ging niet zonder slag of stoot. Ik begon het avontuur vol goede moed, en ben nog altijd goedgemutst bezig met de uitdaging. Wel gaat er veel meer tijd zitten in iets simpels als boodschappen doen of een ontbijtje klaarmaken, maar al met al ben ik best te spreken over het niet eten van dierlijke producten. Al vraag ik me af voor hoe lang, want ik en Franse kaas zijn de beste vrienden…

Bakken, uit eten en een misstap…
Deze week flanste ik mijn allereerste vegan baksel in elkaar, ging ik uit eten – wat de grootste uitdaging tot nu toe is geweest – en beging ik een flinke misstap. Hoe dat kwam kun je in onderstaande vlog bekijken! See you next week!

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door het kijken van de vlog, neem dan zeker eens een kijkje op de website van de Vegan Challenge. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Lees ook: