Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Video: vrouw besluit na 13 jaar haar baard niet meer te scheren!

Video: vrouw besluit na 13 jaar haar baard niet meer te scheren!

Video: vrouw besluit na 13 jaar haar baard niet meer te scheren!

Als vrouw heb je het al druk genoeg met het scheren van je benen. Het zou wat zijn als je ook nog je baard zou moeten weghalen iedere dag. Voor Rosie Rose Geil uit Oregon, Amerika is dit 13 jaar lang de realiteit geweest. Maar nu heeft ze het drastische besluit genomen niet langer haar baard te scheren.

Aandoening
Rose lijdt aan een hormonale aandoening genaamd het Polycysteus Ovarium syndroom waardoor ze haargroei op haar gezicht en borst heeft. Op haar dertiende werd ze hiermee gediagnostiseerd en sindsdien begon ze haar gezicht te scheren. Ze probeerde allerlei ontharingstechnieken uit om haar baard te verbergen.

Verschrikkelijk vermoeiend
De 38-jarige Rose was acht maanden geleden zat van het scheren, en merkte dat ze er alleen maar moe van wordt. En dus besloot ze simpelweg te stoppen, zo vertelt ze tegen Metro UK. “Sindsdien voel ik me vrij en zelfverzekerd. Het bijhouden van mijn baard was emotioneel verschrikkelijk vermoeiend. Ik heb nu de keuze gemaakt om mijn baard te omarmen.”

Sexy
Niet alleen heeft Rose een uiterlijke transformatie ondergaan, ook haar innerlijke gevoel is erg veranderd door het besluit om het scheerapparaat de deur uit te gooien. “Ik voel me eindelijk een vrouw, ik voel me eindelijk sexy!”

Bekijk de video over het ondrukwekkende verhaal van Rose hieronder!

 

Deze video’s al gezien?