Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De ultieme workout om af te vallen

De ultieme workout om af te vallen

De ultieme workout om af te vallen

Wat is de meest ultieme workout? Wie weet dat? Is dat een workout waarbij je in één keer alles afvalt? De workout die je niet hoeft te doen omdat je al goed genoeg bent? Bestaat er zoiets als de meest ultieme workout?

Ik denk dat het valt en staat met je motivatie en inzet en daarom denk ik dat een ultieme workout op zijn minst een uitdaging moet zijn en leuk om te doen. Dat leuk om te doen is natuurlijk ook maar persoonlijk. Model Workout probeert je daarom zowel een uitdaging te geven als een leuke en effectieve training!

Volgens mij is voor veel vrouwen een ultieme workout een workout waarbij je afvalt door inspanning en tegelijk je buik en benen strak traint en je bil stevig en rond. De armen moeten strak maar niet gespierd en opletten met de borsten want die mogen niet kleiner worden. Uitzonderingen daar maar ik geef nu al 18 jaar trainingen en hier komt het toch wel steeds op neer. Dus is de Model Workout van vandaag de ultieme workout? Ja en nee maar als je zin hebt om te knallen dan is het voor vandaag zeker een ultieme workout!

Train de volgende 3 ultieme workouts mee met Nikki en Martine!

Workout 1

Workout 2

Workout 3

Train met ons mee!

Begin je net met trainen of heb je de oefeningen nog niet volledig onder controle? Deel de 20 herhalingen op in 2 of 3 pogingen. Bijvoorbeeld 7, 7 en 6 herhalingen. Zet hem op!

Ben je benieuwd naar het 12 weken programma van de “TwenTies”? Durf jij de uitdaging met jezelf aan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de “TwenTies” en nog veel meer workout video’s en recepten. En sluit je aan bij de model workout community!

XOXO

Paultje