Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Trucje: Zó stop je de hik zonder poespas!

Trucje: Zó stop je de hik zonder poespas!

Trucje: Zó stop je de hik zonder poespas!

Soms word je zomaar uit het niets overvallen door de hik. En nee, dan hebben we het niet over het moment dat je lallend de kroeg uit komt. Er is al een heel scala aan truucjes tegen de hik, maar nu hebben we een héél gemakkelijke oplossing gevonden!

Simpel en doeltreffend
Deze oplossing is eigenlijk een simpele handeling, die je simpel zelf kunt toepassen en die je ook op ieder moment kunt doen. Vergeet je adem inhouden tot je hoofd zo rood als een tomaat is, of het eten van lepels pindakaas – deze truuc kun je zelfs achter je bureau op kantoor doen. En je hoeft je vanaf nu ook geen hoedje meer te schrikken, om van die vervelende hik af te raken.

Wat moet je doen?
Zit stil en focus (really focus!) op de volgende hik die komt. Visualiseer de volgende hik en probeer het gevoel van de hik echt waar te nemen. Denk aan de volgende hik, denk eraan en blijf er aan denken… En dan? Precies, dan is de hik voorbij!

Hoe werkt het?
Dit truucje werkt zo doeltreffend omdat je een soort afleiding creëert van de hik, waardoor de vervelende hik zomaar stopt. En dat terwijl je in feite juist aan de hik dénkt. Super raar, maar het werkt!

Bron: Pure Wow

Lees ook: