Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Tip: overnachten tussen de wilde dieren (op avontuur in Nederland)

Tip: overnachten tussen de wilde dieren (op avontuur in Nederland)

Tip: overnachten tussen de wilde dieren (op avontuur in Nederland)

Willen jouw kinderen na een dagje weg ook nooit naar huis? Hoeft ook niet, als je ze meeneemt op safari. Een hele dag genieten van ongerepte natuur, uitgestrekte savannes, maar liefst 1400 dieren spotten en daarna slapen in een lodge, safaritent of boomhut. Samen op avontuur, dat kan op het vakantiepark in Beekse Bergen.

Flair samen met Beekse Bergen

Op reis door ‘Afrika’

Beekse Bergen is omgeven door bos en water. Hier kunnen jullie volop genieten van de leukste dingen: een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer – of je doet juist even helemaal niets. Dat bepalen jullie lekker zelf, het is jullie uitje.

Om te ervaren hoe het écht in Afrika is, kun je vanaf het voorjaar 2018 ook overnachten op het nieuwe Safari Resort. Jullie slapen er in een luxe lodge of avontuurlijke boomhut en worden wakker met wilde dieren op nog geen 15 meter van de veranda. Het resort is ruim opgezet en verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. De accommodaties zijn van alle luxe voorzien en hebben allemaal een adembenemend uitzicht op de dieren. De Afrikaanse lodges zijn nu al te boeken via beeksebergen.nl/overnachten/safari-resort.

Ga mee op reis

Jan (49) en Miek (49) gaan op safari samen met hun drie kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Daar leren zij van alles over de Big Five. Waarom noemen we deze zo? En hoe voer je een giraffe eigenlijk? Kijk mee wat ze allemaal leren als ze samen met de ranger op pad gaan. De eerste aflevering bekijken? Dat kan hier.

https://embed.kijk.nl/video/Paxs7CQGA1M1

In Beekse Bergen kun je met z’n allen op safari. Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stap in de safaribus en leer van de rangers over het dierenrijk. Of stap in de boot voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild. Je kunt natuurlijk ook zelf het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht, zoals adventure trails en speeltuintjes.

Ook met je gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50.