Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Tijdschriften over Frankrijk

Tijdschriften over Frankrijk

Tijdschriften over Frankrijk

Waan je in Franse sferen.

Ga jij binnenkort naar Frankrijk? Of krijg jij eerder een herfstgevoel van dit trieste weer? Vlij je op de bank en blader eens lekker door de leukste tijdschriften over Frankrijk. Door de zonnige foto’s en schilderachtige plaatjes kom jij helemaal in de zomerse stemming. De leukste Franse bladen op een rij.

Bestemming Provence
Dit Belgische blad vertelt over de leukste dorpjes, lekkerste wijnen en de geschiedenis van Zuid-Frankrijk. Ook staan er veel routes in om te bewandelen of om met de auto af te leggen. Het blad is te koop voor € 5,95.

Côte & Provence
Dit lifestyle magazine gaat over alles wat met Zuid-Frankrijk te maken heeft. In Côte & Provence staan de leukste adresjes, de mooiste onbekende dorpjes, grootste resorts en beste kusttrends. Bovendien vind je in dit blad alles over wijn en eten. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en kost € 5,95.

En France
Een blad overgoten met joie de vivre. En France verschijnt vier keer per jaar en brengt portretten van Nederlanders en hun vakantiehuis in Frankrijk, alles over de Franse cultuur, lifestyle en interessante reportages over het land. Te koop voor € 5,45.

Grande Frankrijk
Ook dit is van oorsprong een Belgisch blad. Elk nummer gaat weer over een andere Franse streek, waarvan de leukste adresjes worden onthuld. Je koopt het tijdschrift voor € 5,90.

Leven in Frankrijk
Alles over de mooiste huizen, tuinen, lekkerste gerechten, leukste plaatsjes, advies en tips vind je in dit magazine. Eens in de vier maanden verschijnt er een nieuwe versie in de kiosk voor € 5,45.

Maison en France
Een tijdschrift voor de Frankrijk-liefhebbers die alles willen weten over een tweede huis in Frankrijk, maar ook over het leven, wonen en werken daar. Ook gewoon leuk om plaatjes te kijken voor het ultieme vakantiegevoel. Het blad verschijnt zes keer per jaar en kost € 5,45.