Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Thuis je conditie trainen

Thuis je conditie trainen

Thuis je conditie trainen

Thuis je conditie trainen klinkt als een makkelijke opgave. Toch is niet iedereen snel geneigd om thuis uit haar dak te gaan. Oké misschien sta je wel flink te dansen op je lievelingsmuziek, maar in de woonkamer een cardio workout doen lijkt een stap te ver. Model Workout probeert je vandaag over de streep te trekken. Hoewel velen van ons al een dagelijkse beweging krijgen door te fietsen en te lopen zijn er nog steeds veel mensen die verder niet sporten.

Iedereen herkent de stem ergens achter in je hoofd die je zegt te gaan trainen. Ik heb deze week elke dag samen met mijn vriendinnen na het fietsen naar werk ook nog eens de volgende twee online workouts gedaan om onze conditie training een flinke boost te geven. Niet alleen omdat we mooie billen willen maar ook omdat we niet willen dat ze trillen. Hoe beter je conditie, hoe minder snel je een infectie krijgt. Sporten zorgt ervoor dat je algemene weerstand wordt verhoogd, de conditie van organen en spieren op peil wordt gehouden, luchtweginfecties zo veel mogelijk worden voorkomen en slijm makkelijker kan worden opgehoest.

Online workout 1

Online workout 2

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Lees ook:

WEL strakkere benen met 3 Model Workout cardio oefeningen

Buikvet verliezen met deze 2 workouts en voedingsschema

3 makkelijke manieren om je hardlooptempo te verbeteren