Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > #FlairisTeamJayme, jij toch ook?! Samen kunnen we zijn leven redden

#FlairisTeamJayme, jij toch ook?! Samen kunnen we zijn leven redden

#FlairisTeamJayme, jij toch ook?! Samen kunnen we zijn leven redden

Baby Jayme uit Rijswijk lijdt aan Spinale Musculaire Atrofie (SMA) type 1. Deze ernstige spierziekte geeft kindjes een levensverwachting van slechts achttien maanden. Over iets meer dan een week viert Jayme zijn eerste verjaardag, dus reken maar uit… De tijd tikt en hard ook. Jayme’s leven kán gered worden, maar wel met een peperduur medicijn.

Duurste medicijn ter wereld

Het geneesmiddel Zolgensma kost een duizelingwekkende 1,9 miljoen euro en wordt niet vergoed door de verzekering. Alleen donaties geven Jayme een kans op een gezonde toekomst, maar ondanks de tomeloze inzet van vele (bekende) Nederlanders is er nog lang niet genoeg opgehaald. En dus zet Flair komende week alles op alles om de teller zo snel mogelijk richting die 1,9 miljoen te krijgen. In het magazine vind je onder meer een openhartig en aangrijpend interview met Arwen, de moeder van de kleine man. Online vragen we zo vaak en zo veel mogelijk aandacht voor de actie en geven we Jim Bakkum woensdag 13 mei om 20.30 uur live het woord op ons Instagramaccount. Verder doneren we meerdere Flair-jaarabonnementen aan Team Jayme, waar via de officiële Team Jayme Veiling op Ebay op geboden kan worden.

Lees ook
Jim Bakkum en Glennis Grace brengen duet uit voor zieke baby Jayme: dit kippenvelnummer kán zijn leven redden

Doneer, tag en win

Het moge duidelijk zijn: Jayme kan een lang en gelukkig leven leiden, maar niet zonder jouw hulp. Doneer daarom vandaag nog aan Team Jayme en minstens zo belangrijk: spread the word! Deel het verhaal van Jayme om het opgehaalde bedrag met een zo hoog mogelijke snelheid op te krikken naar die 1,9 miljoen. En wie z’n vriendenkring inschakelt, wordt door Flair nog eens extra beloond. Doneer en tag zoveel mogelijk bekenden onder de Facebook- of Instagrampost van dit artikel. Degene met de meeste tags wint een Flair-jaarabonnement.

Zullen we er met z’n allen voor zorgen dat een gezonde Jayme op het punt staat om z’n tweede verjaardag te vieren als het laatste nummer van dat gewonnen lidmaatschap op de mat valt?

Meer weten over en doneren aan Team Jayme? Kijk hier voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair, Team Jayme