Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Tarotkaarten leggen

Tarotkaarten leggen

Tarotkaarten leggen

Bij Vrouwonline kun je gratis virtuele tarotkaarten leggen.

Wat is tarot?
Tarot bestaat uit een kaartspel dat wordt gebruikt om een kaartlegging te doen. Het tarotkaarten leggen is een manier om inzicht te krijgen in allerlei aspecten van je dagelijkse leven. Het leggen van symboolkaarten kun je gebruiken wanneer je inzicht wilt krijgen in zaken als werk, liefde, eigen ontwikkeling en bewustzijn.

Het krijgen van inzicht betekent niet dat je door het tarotkaarten leggen een beeld krijgt van je toekomst. Tarot staat niet synoniem voor de toekomst voorspellen. Tarot is er enkel om je te helpen door inzicht te geven in het hier en nu. Tarot geeft jouw onderbewustzijn de kans om met jou – het bewustzijn – te communiceren.

Wanneer je een tarotkaart trekt, is de uitleg die bij die kaart wordt gegeven nooit eenduidig. Elke kaart kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Het kan zijn dat de uitleg van de kaart tegen jouw gevoel ingaat, maar misschien heb je dan de tijd nodig om de uitleg te vatten. Laat echter de tarotlegging nooit jouw leven leiden! Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en het is nog altijd het beste om je gevoel te volgen.

Tarot op Vrouwonline
Je kunt bij Vrouwonline gratis een dagkaart trekken. De uitleg die je bij jouw getrokken dagkaart krijgt, is geschreven door Anneke Guis, een erkend praktijkvoerend astrologe AVN.
Als je graag wat meer wilt weten over bijvoorbeeld je huidige relatie, dan kun je uitgebreider tarotkaarten leggen.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Gratis Tarotkaart en trek je kaart!