Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze vijf sterrenbeelden hebben graag de touwtjes in handen

Deze vijf sterrenbeelden hebben graag de touwtjes in handen

Deze vijf sterrenbeelden hebben graag de touwtjes in handen

Ze zijn erg dominant en vinden het fijn als ze zelf de controle hebben. Deze vijf sterrenbeelden hebben het liefst de touwtjes in handen. Er wordt ook vaak gedacht dat ze geboren leiders zijn, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. 

Kreeft

Alhoewel een Kreeft vaak niet als dominant gezien wordt omdat ze een van de meest emotionele sterrenbeelden is, kan ze wel een goede leider zijn. Naast dat een Kreeft erg manipulatief kan zijn, weet ze goed hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen. Ze kan mensen laten denken dat ze iets vrijwillig doen, terwijl de Kreeft ze er gewoon toezet.

Boogschutter

De Boogschutter houdt er niet van als ze iets van een ander moeten doen. Ze doen alles het liefst op hun eigen manier en zijn erg onafhankelijk. Hierdoor kunnen ze dominant over komen op anderen. Goede leiders zijn Boogschutters niet echt, want ze nemen niet graag iets aan van anderen aan.

Maagd

Nog een die je niet zou verwachten tussen deze sterrenbeelden, maar een Maagd weet precies wat ze wil. Ze is vriendelijk en lief, maar zodra ze haar gedachten ergens op gezet hebben, gaat ze er ook helemaal voor. Ze laat zich ook door niemand uit het veld slaan en is dus dé perfecte leider. Omdat ze rekening houdt met anderen maar zich niet laten meeslepen door de gevoelens van iedereen.

Lees ook:
Friends forever? Dít zegt jouw sterrenbeeld over je vriendschappen

Leeuw

Een Leeuw staat bekend om haar dominante persoonlijkheid. Ze is ook erg charmant en vaak erg aanwezig. In grote groepen zal de Leeuw er ook altijd uitspringen en meteen opvallen. Ondanks dat zijn ze niet erg direct en kunnen ze niet zo goed beslissingen nemen omdat ze ook graag rekening willen houden met anderen. Hierdoor zijn ze niet de beste leiders.

Ram

De Ram heeft een erg intense persoonlijkheid. Ze heeft een sterke wil en laat deze ook duidelijk horen. Hierdoor zien veel mensen een Ram als een dominant type. Ze werken hard en zijn goed in het nemen van beslissingen. Een Ram is dan ook wel een goede leider, maar vooral ook een strikte.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Vriendin | Beeld: Getty