Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Eens of oneens? ‘Elke dag starten met een ontbijt is geen must. Geen trek is toch geen trek?’

Eens of oneens? ‘Elke dag starten met een ontbijt is geen must. Geen trek is toch geen trek?’

Eens of oneens? ‘Elke dag starten met een ontbijt is geen must. Geen trek is toch geen trek?’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Elke dag starten met een ontbijt is geen must. Geen trek is toch geen trek?’.

Ontbijt belangrijk

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Jennifer: Chronisch honger dus ik MOET ontbijten.

Kim: Daar hoef ik bij therapie in de eetstoorniskliniek niet mee aan te komen! Elke dag drie maaltijden én drie tussendoortjes, zoals de eetlijst voorschrijft. Zin of geen zin, het moet om beter te worden. Eten is voor mij het medicijn!

Inge: Ik heb er nooit zin in en behoefte aan, maar zonder is de dag starten ook geen optie. Dan lig ik vrij snel om.

Tessa: Ik doe ook aan intermittent fasting en eet 12.00/12.30 uur pas. Heb ook totaal geen honger tot die tijd, dus ik mis niks!

Sheila: Jarenlang hiermee geworsteld én constant maar verschillende adviezen. Uiteindelijk bij mijn osteopaat antwoord gekregen dat steunt op de zelfregulatie (het vermogen zichzelf te sturen) van je lichaam. Je eet wanneer je lichaam daarom vraagt, want dan heeft het brandstof nodig. Voor mij is dat dus om 11.00 uur, of ik nu vroeg op moet of lekker uitslaap.

Elza: Must klinkt nogal alsof het moet, maar elke motor heeft energie nodig, anders valt-ie stil. Zo werkt het met je lichaam niet anders, denk ik. Dus nee, je moet natuurlijk niets, maar denk wel dat het goed is.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Iemand voor een eerste date thuis uitnodigen, is nooit een goed idee’

Rina: Heb echt een ontbijt nodig, anders word ik snel naar onder de douche of na het opstaan. Starten op een lege maag werkt voor mij niet.

Leanne: Ik ontbijt alleen op zondag met het hele gezin. De rest van de week is mijn lunch mijn eerste maaltijd en dit bevalt mij prima.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee