Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Een spray tan voor je grote dag? Dit moet je weten

Een spray tan voor je grote dag? Dit moet je weten

Een spray tan voor je grote dag? Dit moet je weten

Alle voorbereidingen zijn gedaan en het aftellen naar je grote dag is begonnen. Wil je graag een sun kissed skin in combinatie met je witte bruidsjurk? Dan is het misschien wel een goed idee om voor een spray tan te gaan. Wij geven je enkele tips zodat je er op de mooiste dag van je leven niet knaloranje uitziet.

  • Het ideale moment voor een spray tan is twee dagen voor de grote dag. Zo is het eerste laagje van de kleur al wat afgewassen en is het goed ingedrongen in je huid.
  • Kijk naar je trouwdatum om te beslissen welk kleurtje je wilt. Trouw je in de zomer? Dan kan een donkerder tintje dan wanneer je in de winter trouwt. Ga steeds maar voor een paar tinten donkerder dan je eigen huid, want het is belangrijk dat je huidskleur nog steeds bij je haar- en oogkleur past.
  • Natuurlijk wil je ook graag mooie nagels op je trouwdag. Ga naar de manicure vóór je je kleurtje laat aanbrengen. Je wilt immers niet dat je handen en voeten lichter zijn dan de rest van je lichaam.
  • Om je bruine kleurtje te onderhouden, kun je nog nasmeren met een getinte zelfbruiner. Zo vertrek je sun kissed op je huwelijksreis en kom je ook met een natuurlijk kleurtje weer terug.
  • Last but not least: als je twijfelt tussen twee kleurtjes, ga dan altijd voor de lichtste kleur. Je kunt altijd nog bijsmeren. Het is moeilijker om in een paar dagen tijd van knaloranje naar een gezonde, bruine gloed te gaan.
Beeld: Corbis

Bruidjes to be lezen ook: trouwen maakt je dikker, trouwen met een beperkt budget, 15 Instagramaccounts om te volgen als je gaat trouwen.