Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Joepie: in deze snack van de McDonald’s zitten de minste calorieën

Joepie: in deze snack van de McDonald’s zitten de minste calorieën

Joepie: in deze snack van de McDonald’s zitten de minste calorieën

We hebben er een haat-liefde relatie mee: de McDonald’s. De welbekende M langs de snelweg lacht ons soms zo hard toe, dat we er wel aan moéten toegeven. Maar Maclovers opgelet: deze snacks kun je voortaan eten zonder dat je je na een bezoekje aan de McDonald’s schuldig hoeft te voelen.

Burgers

Ben jij een échte burgerliefhebber, maar wil je geen caloriebom naar binnen werken? Kies dan voor de gewone hamburger, deze rundvleesburger bevat 253 calorieën. Maar mag je van jezelf toch een klein beetje cheaten? Neem dan de Cheeseburger, deze overheerlijke burger met cheddar smeltkaas bevat 304 calorieën. Verder is de visburger met het laagje tartaarsaus een burger die niet zo veel calorieën bevat, de filet-O-fish bevat namelijk 331 calorieën. Daarna volgt de oer-Hollandse burger: de Mckroket, met 349 calorieën. En tot slot voor de degene die van wat pittigs houdt: de chili chicken, deze juicy kipburger telt 358 calorieën.

Wrap

Ben je niet zo’n fan van burgers of wil je iets snacken met minder dan 250 calorieën? Dan kun je gaan voor de kleine McWrap Honing Mosterd. Deze kleine McWrap gevuld met krokante kip, sla, uitjes en honingmosterdsaus bevat 246 calorieën.

Lees ook
Lekker en gezond! Dít zijn perfecte snacks voor als je wilt afvallen

Feitje

Wist je dat in de Grilled Chicken Salad meer calorieën bevat dan een burger? De dressing alleen al telt 112 calorieën en de salade 181. Als je deze twee getallen bij elkaar optelt, kom je uit op maar liefst 293 calorieën. Dit betekent dat de gewone hamburger veertig calorieën minder bevat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Kookfans | Beeld: Getty Images