Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Slaap je altijd aan de linkerkant? Dan ben je een positief mens

Slaap je altijd aan de linkerkant? Dan ben je een positief mens

Slaap je altijd aan de linkerkant? Dan ben je een positief mens

Ben jij iemand die ook altijd het liefst aan de linkerkant van het bed ligt? Volgens onderzoek zegt dit heel veel over jouw persoonlijkheid. 

Linkerkant

Inmiddels hebben we al geleerd dat degene die aan de rechterkant van het bed slaapt, ook degene is die het meest moppert van de twee. Degene die aan de linkerkant van het bed slaapt, stapt namelijk net wat vrolijker op dan zijn of haar partner en kijkt ook veel positiever naar het leven.

Onderzoek

Maar er is dus nog meer onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Zo blijkt dat mensen die aan de rechterkant van het bed slapen, meestal creatiever zijn dan kun partner. Maar mensen die aan de linkerkant van het bed slapen gaan vaan meer probleemoplossend aan het werk en zijn hierdoor ook praktischer ingesteld dan hun wederhelft.

Lees ook
Wil je beter slapen? Déze 5 planten zorgen voor een betere nachtrust

Verschillen

Weer een ander onderzoek uit Amerika toont aan dat mensen die aan de linkerkant slapen, vaak houden van dramafilms en bier. Ook luisteren ze graag naar old-school muziek. Mensen aan de rechterkant zijn echt wijnliefhebbers en houden meer van actie films. Hun muziek voorkeur ligt vooral bij rock.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages