Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > DOEN: Deze simpele handeling houdt je huidje langer jong!

DOEN: Deze simpele handeling houdt je huidje langer jong!

DOEN: Deze simpele handeling houdt je huidje langer jong!

Het is iets waar we vroeg of laat allemaal mee te dealen hebben en waar we écht niet omheen kunnen. Waar we het over hebben? Rimpels! Toch is er iets waarmee je moeder natuur op een natuurlijke wijze iets kunt helpen, om zo lang mogelijk van je gladde huidje te kunnen genieten. Yes!

Smeren maar
Je hebt het waarschijnlijk al wel veel vaker gehoord en het zal je niet geheel onbekend in de oren klinken, maar toch is de kans groot dat je deze gemakkelijke handeling nog niet in je dagelijkse routine hebt zitten. De manier om je huid zo lang mogelijk een jonge, frisse en stralende look te geven, is namelijk: smeren met SPF!

Bye rimpels
De zon is heerlijk warm en we verlangen massaal naar de warmte, maar de stralen doen weinig goeds voor je huid. Rimpels, moedervlekken en pigmentvlekjes kunnen erdoor zomaar verschijnen, en daar worden we niet blij van. Het gebruiken van een crème met SPF kan dit voorkomen, en heeft ook nog eens meer invloed op de staat van je huid dan je voedingspatroon. Woah!

Onderzoek
Procter & Gamble en DNA-tester 23andMe deed een grootschalig onderzoek naar huidveroudering onder een groep van 150.000 blanke vrouwen. Maar liefst 10.839 dames vrouwen van 60+ gaf aan vaak te horen te krijgen dat ze er jonger uitzagen dan hun leeftijd. En ja, deze groep bleek 75% van de tijd een creme met SPF te dragen!

Het onderzoek leest dat door het dragen van SPF in je dagcreme, je 48% meer kans hebt om ‘mooier’ oud te worden. Oftewel, met minder rimpels, vlekjes en oneffenheden. Nou, daar tekenen wij voor!


Bron: NSMBL

Lees ook: