Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dít zijn de redenen dat shoppen in de uitverkoop ons gelukkiger maakt

Dít zijn de redenen dat shoppen in de uitverkoop ons gelukkiger maakt

Dít zijn de redenen dat shoppen in de uitverkoop ons gelukkiger maakt

Veel vrouwen zullen het met me eens zijn dat shoppen veel meer is dan een leuk jurkje kopen. Het maakt ons gelukkig. Het geeft ons ontspanning en zorgt ervoor dat we in beweging blijven. En vooral nu de uitverkoop volop in gang is, zijn we met z’n alle niet uit de kledingwinkels te slaan. Want shoppen in de uitverkoop maakt ons gewoon gelukkig!

Gelukshormoon

Shoppen maakt ons gelukkig. Zodra jij namelijk je leuke jurkje in dat tasje overhandigd krijgt van de winkeldame, die je zojuist hebt gekocht met twintig procent korting, heeft dat meteen effect op je gelukshormoon. Maar net als alcohol, moet ook shoppen met mate. Het is namelijk bewezen dat wie af en toe wat moois voor zichzelf koopt een stuk gelukkiger is, en het is ook beter voor je portemonnee.

Korting

Zit je al een tijdje naar die leuke broek te kijken, maar vind je hem eigenlijk nét te duur. Dan kun je soms toch maar beter wachten, want in de uitverkoop zal hij waarschijnlijk wel goedkoper zijn. Geduld wordt beloond. En wat voor een goed gevoel geeft het jou als je ineens – €20 euro in je winkelwagentje ziet staan. Dan kan je daarvan misschien nog wel dat leuke topje geven. Als dat niet gelukkig maakt!

Shoppen is meer dan alleen shoppen

Hoe gezellig is het om tijdens de uitverkoop een middagje te gaan shoppen met een vriendin? Het draait dan niet alleen om die leuke topjes te scoren met hoge kortingen, maar ook om het bijpraten, lekker lunchen en misschien zelf wel een borrel doen op het terras. Het doet ons in deze tijden namelijk heel goed om weer wat sociale contacten te hebben!

Stappenteller

Ook is het shoppen in de uitverkoop goed voor onze conditie. Mensen onderschatten dit namelijk, maar shoppen is eigenlijk gewoon een sport hoor dames! Als je normaal gesproken gaat shoppen ga je misschien alleen voor een jurk of broek, en ben je na twee winkels passen alweer klaar. Maar tijdens de uitverkoop wordt je door alle denderende aanbiedingen nog niet niet de winkels ingesleept. En hoe meer winkels je afgaat, hoe meer stappen je maakt. Zo kom je ongemerkt toch heel snel aan die 10.000 stappen per dag. En het feit dat je hebt gesport, neemt tóch een beetje dat schuldgevoel weg dat je zojuist net iets te veel geld hebt uitgegeven bij die ene leuke winkel 😉

Onze tip

Ohmy! Maandag 23 augustus beginnen de crazy gamble sale days bij Olivia & Kate!
Elke dag worden jouw favoriete sale items in prijs verlaagd tot aan 7,50! Wacht jij tot een hogere korting of wil jij jouw favoriete items niet riskeren? Can you handle the gamble?
UITVERKOCHT = UITVERKOCHT en er is geen aanvulling dus wacht niet te lang, anders zijn jouw faves uitverkocht! Maak jouw Olivia & Kate wishlist klaar voor deze week!

Spelregels

1. Ruilen is NIET mogelijk

2. Elke dag MEER korting om 08:00

3. Uitverkocht = uitverkocht > beperkte voorraad!

4.  Crazy sale is alleen online!

5. HAPPY SHOPPING!

Maandag zijn alle sale items onder €25, dinsdag onder €20, woensdag onder €15 en donderdag onder de €10!! En de hoogste korting: vrijdag zijn alle sale items onder €7,50!!

You can’t miss out!! De crazy sale is alleen deze week, dus now or never babe! Shop snel via de Olivia & Kate website: www.oliviakate.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN | Beeld: GettyImages