Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Schrijf je in voor Flair’s Rokjesdagloop en ontvang 15% korting!

Schrijf je in voor Flair’s Rokjesdagloop en ontvang 15% korting!

Schrijf je in voor Flair’s Rokjesdagloop en ontvang 15% korting!

De jaarlijkse Rokjesdagloop vindt dit jaar plaats op maandag 6 april. Door mee te doen bezorg je jezelf niet alleen een leuke en sportieve dag, je zamelt ook nog eens geld in voor Stichting MS Research. 

De Rokjesdagloop

Zeg je ’rokjesdag’, dan zeg je Martin Bril, de in 2009 overleden schrijver. Hij zei over deze term: ’Rokjesdag is die ene dag in het voorjaar dat alle vrouwen als bij toverslag ineens een rok dragen, met blote benen eronder.’ De Rokjesdagloop vindt elk jaar plaats in april. De start en finish zijn in het Amsterdam Science Park. Je kunt je solo inschrijven, met vriendinnen of met een businessteam, voor 5 of 10 kilometer. Voorafgaand aan het hardlopen is er een warming-up. En na afloop kun je gezellig napraten en wat eten tijdens de Pasta & Prosecco Party. En, niet onbelangrijk, er zijn prijzen te winnen voor de beste outfits. Zo geeft Hiphardlopen.nl een stoere hardloopoutfit weg.

Ren mee en zamel geld in

Meedoen is niet alleen goed voor jezelf, je zamelt ook nog eens geld in voor Stichting MS Research. De ziekte Multiple Sclerose slaat vooral toe bij jonge mensen die in de bloei van hun leven zijn. Onderzoek moet leiden tot het vinden van een geneesmiddel. De opbrengst gaat dan ook naar Stichting MS Research en in het bijzonder naar het VUmc MS Centrum Amsterdam. Je kunt kiezen voor een donatie bij je inschrijving op Rokjesdagloop.nl of je kunt een persoonlijke online actie-pagina opzetten en je laten sponsoren door je familie en vrienden. Ga hiervoor naar Rokjesdagvoorms.nl.

Doe mee!

Schrijf je snel in via Rokjesdagloop.nl. Gebruik hierbij de code Flair2015 en betaal 12,50 euro in plaats van 15 euro. Heb je je al ingeschreven voor Rokjesdag en geen 2,50 euro korting ontvangen? Wie zich inschreef t/m 1 februari heeft al een vroegboekkorting gekregen. Wie zich inschreef vanaf 2 februari en geen korting heeft ontvangen kan deze alsnog krijgen. Stuur een email naar info@rokjesdagloop.nl, de incasso heeft nog niet plaatsgevonden, dan veranderen wij het te incasseren bedrag. Vanaf maandag 23 maart 2015 t/m zondag 5 april 2015 gelden de na-inschrijvingsprijzen. In plaats van 17,50 euro betaal je als Flair-lezer 15 euro.

Plak ‘m op de koelkast: Flair’s Hardloopschema 5 KM