Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Say what: met dit alledaagse product kun je testen of je zwanger bent

Say what: met dit alledaagse product kun je testen of je zwanger bent

Say what: met dit alledaagse product kun je testen of je zwanger bent

Je zou maar willen testen of je zwanger bent, maar geen test bij de hand hebben. Het kan je zomaar gebeuren. Dan is er altijd nog deze, niet honderd procent betrouwbare, methode. Je kunt namelijk met behulp van een tube tandpasta testen of je zwanger bent! 

Lees ook: Zwanger? Met deze 5 tips zul je een stuk beter slapen

Nogmaals, het is niet honderd procent betrouwbaar, maar for the time being totdat je wél een zwangerschapstest kunt doen is dit een prima oplossing. Je kunt met behulp van tandpasta zien of je in verwachting bent.

Het gaat als volgt in zijn werk. Je kunt deze test, net als een gewone test, het best doen in de ochtend. Dan is het HCG hormoon (wat de zwangerschap aantoont) het best zichtbaar. Je plast in een potje en mengt een deel van je urine met een gelijk deel tandpasta. Roer dit tot een gladde massa. Je laat dit een minuut of vijf rusten. Gebeurt er niets? Dan ben je niet zwanger, maar verkleurt de pasta of gaat deze schuimen, dan ben je naar alle waarschijnlijkheid zwanger. Test het natuurlijk wel even met een goede, betrouwbare zwangerschapstest.

Bron: MetroUK | Beeld: iStockphoto