Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Russel Brand wordt vader

Russel Brand wordt vader

Russel Brand wordt vader

Russell Brand Trew World Order Tour

Britse komiek en acteur Russel Brand wordt vader. De 40-jarige miljonair houdt volgens Britse dagbladen Daily Mail en The Sun zijn losbandige leventje definitief voor gezien.

 

Naast komiek, columnist en acteur is Brand ook tv- en radiopresentator. Hij had lange tijd zijn eigen radio show, The Russel Brand Show, op de BBC, maar werd geschorst na seksuele grappen over de kleindochter van Andrew Sachs in te spreken op diens antwoordapparaat. Brand stapte na deze schorsing zelf op.

Sindsdien verzet hij zich sterk tegen mainstream media, vooral de BBC en het Amerikaanse Fox News. In 2013 lanceerde Brand zijn eigen nieuwskanaal, The Trews, waar hij in de zomer van 2015 zelf de stekker uittrok. Volgens de komiek had de Trews het hoogst haalbare voor het medium gehaald en daarom was het tijd om te stoppen.

Ladies-man

Dat de ex-presentator een womaniser is, weten we. Brand werd onder andere gelinkt aan Geri Halliwell, Jemina Khan, Kate Moss, Courtney Love en Katy Perry, met wie hij zelfs eventjes getrouwd was. De vrouw die nu alles lijkt te veranderen heet Laura Gallacher en is 27 jaar oud. Het stel woont ruim een half jaar samen en nu blijkt Gallacher dus al 5 maanden zwanger. Gallacher en Brand schijnen al sinds 2007 een knipperlichtrelatie te hebben.

Volgens een vriend van het stel genieten ze met volle teugen van de zwangerschap. Brand zou volgens de bron al langer een familie willen en is euforisch dat het nu zo ver is. Hij zou zelfs al babynamen bedacht hebben.

 

Lees ook:

 

Bron: The Daily Mail, The Sun