Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kom in beweging voor Jayme: zó geef je de ernstig zieke baby het mooiste verjaardagscadeau ooit

Kom in beweging voor Jayme: zó geef je de ernstig zieke baby het mooiste verjaardagscadeau ooit

Kom in beweging voor Jayme: zó geef je de ernstig zieke baby het mooiste verjaardagscadeau ooit

Om de ernstig zieke Jayme een leven langer dan achttien maanden te geven, is één medicijn van maar liefst 1,9 miljoen euro nodig. De ene na de andere actie wordt opgezet om dit geld bij elkaar te krijgen. Zo bracht Jim Bakkum in samenwerking met zijn vrouw Bettina Holwerda en Glennis Grace een nummer uit voor de nu bijna éénjarige baby, en staat Flair de hele week in het teken van Team Jayme. Nog een mooi initiatief om meer aandacht te creëren, is Run for Jayme. En naast jouw donatie, kun je ook daaraan een steentje bijdragen.

Run for Jayme

Op 24 mei – de eerste verjaardag van de kleine Jayme – wordt Run for Jayme georganiseerd. De initiatiefnemers hopen op deze manier geld binnen te halen voor het benodigde medicijn en het jochie daarmee nog veel meer kaarsjes kan uitblazen in de toekomst. Over exact tien dagen vindt de virtuele run plaats, wat betekent dat iedereen in zijn of haar eigen omgeving mee kan doen. “Hardlopen, wandelen, fietsen, steppen, skaten, paardrijden. Alles mag”, schrijven de organisatoren op Instagram. “Deze dag bewegen we voor Jayme.”

Gehele opbrengst naar Team Jayme

Voor tien euro per persoon (kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen voor vijf euro) krijg je een persoonlijk startnummer. Jij beweegt dan op deze dag voor Jayme en maakt kans op een van de tien prijzen in de loterij, en Team Jayme ontvangt de gehele opbrengst van de run. Meedoen? Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar runforjayme@gmail.com.

#FlairisTeamJayme

Zolgensma – het medicijn dat Jayme nodig heeft – kost een duizelingwekkende 1,9 miljoen euro en wordt niet vergoed door de verzekering. Momenteel staat de teller op ruim 700.000 euro, wat betekent dat er nog lang niet genoeg is opgehaald. Daarom zet Flair komende week alles op alles om zo snel mogelijk die 1,9 miljoen binnen te halen. In het magazine vind je onder meer een openhartig en aangrijpend interview met Arwen, de moeder van de kleine man. Online vragen we zo vaak en zo veel mogelijk aandacht voor de actie en hebben we Jim Bakkum afgelopen woensdag live het woord op ons Instagramaccount (dit kun je binnenkort terugkijken). Verder doneren we meerdere Flair-jaarabonnementen aan Team Jayme, waar via de officiële Team Jayme Veiling op Ebay op geboden kan worden.

Lees ook
Marije roept Nederland op: ‘Kom samen voor baby Jayme en geef hem een kans om te leven’

Doneren

Help ook een handje mee, want alleen met jouw hulp kan Jayme een lang en gelukkig leven leiden. Doneer vandaag nog en minstens zo belangrijk: spread the word!

Meer weten over en doneren aan Team Jayme? Kijk hier voor meer informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

RUN FOR JAYME Al 179 aanmeldingen voor de Run for Jayme op 24 mei!?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♂️?? Helpen jullie mee om de 200 aanmeldingen te bereiken en daarna nog veel meer? Zodat we Jayme op zijn eerste verjaardag een heel mooi bedrag kunnen geven, en hij nog veel meer kaarsjes uit kan blazen in de toekomst ? Iedereen kan meedoen aan de virtuele Run op zondag 24 mei in zijn/haar eigen omgeving. Hardlopen, wandelen, fietsen, steppen, skaten, paardrijden alles mag, deze dag bewegen we voor Jayme! ??? 10 euro pp, 5 euro tm 12 jaar, het gehele bedrag gaat naar Team Jayme Je krijgt een persoonlijk startnummer, certificaat en maakt kans op 1 van de 10 mooie prijzen tijdens de loterij. Schrijf je snel in: runforjayme@gmail.com Delen graag!!!! #teamjayme2020 #runforjayme @teamjayme2020 @familieschwarze @specialrunningfamily @marjolijnhendriks @jorrhen

Een bericht gedeeld door Run for Jayme (@runforjayme) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Team Jayme, Instagram