Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Ra ra ra, waarvoor gebruik je deze schattige eitjes?

Ra ra ra, waarvoor gebruik je deze schattige eitjes?

Ra ra ra, waarvoor gebruik je deze schattige eitjes?

(Copyright: Beautyblender)

Nee, ze zijn niet om op te eten. En ook niet om je huis mee te decoreren voor Pasen. Oordopjes? Nope, ook niet. Het zijn wel micro mini: minimake-upsponsjes om imperfecties mee weg te werken. En wij willen ze, alleen al omdat ze zo klein en schattig zijn.

Hoe werkt het?
De kleine sponsjes werken op dezelfde manier als de gewone make-upspons. Je houdt ze onder water tot ze hun volledige grootte bereikt hebben en dan wring je ze uit, zodat ze nog vochtig zijn maar er geen water meer uitkomt wanneer je erop duwt.

Je kunt de spons gebruiken met welke make-up dan ook, zolang die een crèmetextuur heeft. Vooral voor foundation, concealer en crèmeblush wordt de spons vaak gebruikt.

Kleurcorrectie
Waarom dan deze mini-uitgave in die pastelkleurtjes? De kleine sponsjes zijn makkelijker om onder je ogen concealer aan te brengen omdat je er goed mee in je ooghoeken kan. Bovendien hebben de sponsjes verschillende kleuren omdat er ook verschillende kleuren bestaan in concealer of corrector. Zo weet je met welke spons je welke kleurcorrector moet nemen.

Roodheid krijg je bijvoorbeeld het beste weg met een groene corrector. Oranje of rozige corrector gebruik je om blauwpaarse kringen onder je ogen weg te krijgen.

Zo doe je het

De sponsjes zijn voorlopig enkel beschikbaar in de Amerikaanse Sephora, maar wellicht kun je ze hier binnenkort ook shoppen.

Lees ook