Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Programma ‘Koffietijd’ doorbreekt taboe met ‘Down Under Week’

Programma ‘Koffietijd’ doorbreekt taboe met ‘Down Under Week’

Health
Programma ‘Koffietijd’ doorbreekt taboe met ‘Down Under Week’

Terwijl wij vrouwen er allemaal eentje hebben, lijkt praten over het vrouwelijk geslachtsdeel nog altijd voor ongemakkelijke momenten te zorgen. Televisieprogramma Koffietijd probeert dit taboe te doorbreken, door allerlei issues rondom de vagina bespreekbaar te maken. Voor het tweede jaar op rij komt het ochtendprogramma dan ook met de zogenaamde ‘Down Under Week’.

Bye taboe
Vorig jaar vond de eerste editie van de zogenaamde vaginaweek plaats bij Koffietijd. Dit was zo’n groot succes, dat de dames van het programma nogmaals een week lang allerlei onderwerpen rondom het vrouwelijk geslachtsdeel gaan aansnijden. Vijf uitzendingen lang wordt er gesproken over de vagina. Ook zullen er verschillende experts en BN’ers aanschuiven om het vrouwelijk geslachtsorgaan in de ‘spotlight’ te zetten.

Openhartige gesprekken
Het Talpa-programma start de themaweek met interviews met Youtuber Nienke Plas, singer-soulwriter Sabrina Starke en radionieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. De gehele week worden onderwerpen als vaginisme, menstruatie en seks uitgebreid uitgelicht en besproken. Ook schuift onder andere Eddy Zoey aan, om openhartig mee te praten over het onderwerp.

De ‘Down Under Week’ wordt maandag 1 mei tot en met vrijdag 5 mei om 10:00 uur uitgezonden op RTL4. Ga jij kijken?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee