Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Een platte buik in 2 weken? Volgens déze man kan het!

Een platte buik in 2 weken? Volgens déze man kan het!

Een platte buik in 2 weken? Volgens déze man kan het!

Heb jij een vakantie geboekt naar een zonnige bestemming, maar ben je nog niet helemaal klaar om in bikini over het strand te huppelen? Dan ga je dit onderzoek heel erg leuk vinden!

Het is mogelijk!
Een bikini proof buik is binnen handbereik, als we James Duigan, de bedenker van Bodyism, moeten geloven. Natuurlijk moet je niet verwachten met een six pack rond te lopen binnen 2 weken, maar een strakkere en plattere buik is volgens James heel goed haalbaar.

Goed dieet
De schrijver van de boeken over een gezonde levensstijl laat weten dat voornamelijk een goed dieet erg belangrijk is om dit te realiseren. James zegt dat je zo min mogelijk voedingsmiddelen met cafeïne en geraffineerde suikers moet proberen te eten en alcohol en bewerkte voedingsmiddelen moet laten staan. Deze zorgen namelijk voor een opgeblazen gevoel, waardoor je buik ‘dikker’ lijkt.

Work, work, work
Ook sporten mag je niet vergeten, wanneer je binnen twee weken een strakke buik wilt krijgen. James raadt aan om vijf keer per week een weerstandstraining te doen. Dit is een zware vorm van trainen die bestaat uit activiteiten waarbij je gewichten, machines en lichaamsgewicht gebruikt om spieren te ontwikkelen. Ook planking raadt hij aan om te doen.

Het heeft dus wel flink wat doorzettingsvermogen en wilskracht nodig, maar binnen twee weken met een strak buikje rondlopen kán!

Bron: Grazia

Lees ook: