Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Overspelig vriendje krijgt creatieve straf

Overspelig vriendje krijgt creatieve straf

Overspelig vriendje krijgt creatieve straf

Wat doe je als je ontdekt dat je vriend met meerdere vrouwen een feestje tussen de lakens viert? Huilen in een hoekje, ontzettend boos worden, of je woede door de creatieveling in jou omhoog te laten komen? Dat laatste deed een Britse vrouw die erachter kwam dat haar vriendje overspel had gepleegd, op een wel heel unieke manier. 

cheater

Ze bekladde de Range Rover van haar vriend met rode graffiti, en schreef er allerlei verwensingen op. “Het is gedaan, bedrieger” en “Hopelijk was ze het waard.” prijkt nu groots op zijn auto.

De winkelwaarde van de auto is zo’n 100.000 euro, en de vernielde wagen kreeg dan ook veel bekijks. De eigenaar van de auto kwam nietsvermoedend terug van het boodschappen doen bij warenhuis Harrods, toen hij zijn bekladde auto aantrof. Voorbijgangers lachten en namen foto’s; op Instagram is het incident een ware hit.

FullSizeRender

De man zal voortaan wel twee keer nadenken voor hij met een ander het bed in duikt, want hij werd nog een keer gestraft die dag. Wegens verkeerd parkeren met zijn dure bak kreeg hij ook nog eens een boete van 130 pond. Boontje komt om zijn loontje, zullen we maar zeggen.

Lees ook: